Gaming

Pole pozíció és győzelem Le Mans-ban: Kiss Norbi a Digital ETRC bajnoka!


Online is ő a király.

Aki követi a versenyautós játékokat vagy a Kamion-Európa-bajnokságot, annak ismerős lehet Kiss Norbert neve: az élőben kétszeres bajnok magyar versenyző immáron a Digital ETRC (online Kamion-Európa-bajnokság) bajnoka is!

A képen a következők lehetnek: autó, égbolt és túra/szabadtéri

Norbi Le Mans-ban aratott győzelmet, amivel egy héttel a zárás előtt már matematikailag is bebiztosította az első helyet. Az első verseny az ő számára viszonylag zökkenőmentesen ment: ugyan Aliyyah Koloc balesetet okozott kezdésnél, azonban Norbi pole pozícióból indult, így őt nem érintette ez – végül magabiztosan meg is tartotta az első helyét.

Kiss Norbert 2016-ban

A második versenyen a 8. helyről indult Norbi, azonban óriásit ment innen is. Ezúttal a pole pozícióból Henry Tyhuis indult, azonban egyrészt hibázott is, másrészt a Teo Calvet- Shane Brereton páros egyből le is támadta, így végül 9. helyen végzett.

Norbi ki is használta a káoszt: egészen a 2. helyig menetelt, Teo Calvet mögött tehát meglett az ezüst, ezzel pedig egy fordulóval a zárás előtt matematikailag a győzelem is!

Íme a tabella:

A képen a következők lehetnek: , szöveg, amely így szól: „Pos. 27 187 151 82 DRIVERS Name Driver Norbert KISS Sascha LENZ VET Antonio BACETE Jamie ANDERSON Jonathan ANDRE Adam LACKO José Eduardo Rodrigues Anthony JANIEC Björn TYHUIS Lukas HAHN Aliyaah KOLOC Shane Heinrich Clemens HECKER ErwinKLEINNAGELVOORT VOORT Henry TYHUIS Frans SMIT 22 11,5 11 13,5 0 53,5 45 35 30 26,5 22,5 20 12,5”

A versenyt pedig itt nézhetitek vissza:

A kétszeres Kamion-Európa-bajnok tehát bebizonyította, hogy online is ő a király, gratulálunk neki innen is!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva