Valorant

Problémák tömkelegét hozta magával a legújabb Valorant frissítés!


Pályát és ügynököt érintő hibák, bugok és fps problémák is jelentkeztek.

Nemrégiben beszámoltunk arról, hogy megérkezett a legfrissebb update a Valorant-hoz, ami új szezont, battle pass-t és ügynököt, de mindezzel együtt sajnos sok problémát is magával hozott.

Elsőként egy pályát érintő hiba lépett fel, egészen konkrétan Ascent-en volt gond az egyik fallal, így a mapot ideiglesen ki is vették a ranked játékmódból.

Ezt követően Raze is az átmeneti kivétel sorsára, miután egy bug lépett fel az ügynök ultimate képességét illetően. Mindemellett a fejlesztő azt is nyugtázta, hogy egyes AMD videókártyákat FPS problémák sújthatnak, ennek is igyekeznek mielőbb utánajárni.

A két tweet között kaptunk egy harmadik bejegyzést is, amelyben azt írják, hogy a Riot Games nyári szünete miatt a következő patch a tervezettnél két nappal később, augusztus 20-án fog majd megérkezni.

Természetesen a fenti problémákat várhatóan mielőbb javítják majd, és a nyári pihenő alatt is lesz majd fejlesztői kontroll, de a kéthetes időtartam alatt bizonyára jelentősen csökken majd a fókusz.

UPDATE: Időközben előkerült egy újabb probléma, mégpedig az, hogy néhányan nem kapták meg, avagy nem látják a heti küldetéseiket.

UPDATE #2: A fentebb tárgyalt, Ascent-et, Raze-t, illetve a heti küldetéseket érintő bugokat már javították is. Egyesek még panaszkodnak FPS problémákra, de összességében gyorsan sikerült reagálnia a Riot-nak a hibákra.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva