Counter Strike

Pasha streamerként a Liquid-hez került, de egy európai CS:GO csapat is kilátásban lehet!


A köszöntő videó zseniális lett, ezt látnod kell!

A Liquid tegnap este Twitteren jelentette be, hogy leigazolták Jarosław “⁠pashaBiceps⁠ Jarząbkowski-t, aki az észak-amerikai szervezet streamer csapatát fogja majd erősíteni.

A 32 éves lengyel pashaBiceps már lassan két éve, hogy elhagyta a Virtus.pro szervezetét, ahol előtte több, mint öt esztendőt töltött el. Hiába egy-két próbálkozás (AGO, Youngsters), azóta stabil szervezet nélkül volt.

Ugyan továbbra is aktív maradt, de 2020-ban már hivatalos meccset sem játszott, így leginkább a streamelésre fókuszált. Népszerűsége ezen a téren továbbra is töretlen, hiszen interaktív, humoros és a játékokhoz való szakértelme is megvan.

Pasha reprezentálja majd az európai gyökereinkhez való visszatérést, ahol éppen egy tehetségekre összpontosító csapatot építünk. A kezdeményezésnek pedig Pasha lesz a vezetője.” – írják a teamliquid.com-on.

A fenti kijelentés arra enged következtetni, hogy a Liquid nem csak streamer csapatot tervez kialakítani, de egy európai CS:GO csapatot is, amelyben a lengyel lehet majd a segítségükre. Érkezne a szervezet második ötöse, immáron az öreg kontinensről?

Papito érkezik a Liquid-hez! Eddig velük ellenfelek voltunk, de most végre kezet rázhatunk és egymást támogathatjuk! Ne feledjétek, egy csapat az egységről és a kemény munkáról szól!” – nyilatkozta pashaBiceps. “Örülök, hogy a Liquid visszatért Európába, üdv újra barátok!”

Ezt már olvastad?

Hivatalos: nitr0 távozik a Liquid csapatától!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva