Call of Duty

Három nap múlva végre leleplezhetik az idei Call of Duty-t!


Több népszerű portál és videós kapott az Activision-től egy faládát, amit nem nyithatnak még ki!

Egy ideje már folyamatosnak mondhatóak a legújabb, idei évi Call of Duty-t illetően, amiről már úgy biztosan tudni, hogy mi az alapfelütése és milyen névre hallgatnak az egyjátékos missziók és a többjátékos pályák, hogy hivatalosan még be sem jelentették.

Kiszivárgott az új Call of Duty kampány küldetéseinek és multiplayer térképeinek neve!

Ezen viszont az Activision hamar változtathat, ugyanis több népszerű oldalnak és streamernek küldtek ki egy misztikus, kizárólag kóddal kinyitható fadobozt.

A dobozhoz egy üzenetet is mellékeltek, mely alapján kizárólag augusztus 10-én, magyar idő szerint délután 18:00-kor fogják tudni felnyitni a csomagot, ugyanis akkor küldik szét a megfelelő kódot tartalmazó üzenetet. Hogy mi lehet benne azt egyelőre homály fed, ugyanis még senki nem próbált meg erőszakkal hozzájutni, de sokan egészen biztosra veszik, hogy nem kevés köze lehet a legújabb Call of Duty epizódhoz, ami a hidegháborús időszakban játszódó Black Ops felvonás lesz.

Kép: Charlie Intel

Érdemes lesz hát augusztus 10-én, pontosabban jövőhéten hétfőn lesben állni, mivel nagy esély van arra, hogy akkor kapjuk meg az első ízelítőt a Treyarch fejleszetette Call of Duty: Black Ops – Cold War-ból.

Addig viszont egész hétvégén teljesen ingyenesen nyüstölhetjük a Modern Warfare Multiplayer részét, így a várakozás is kellemesebben fog telni.

PlayStation 5 vs. Xbox Series X – melyik lesz a jobb? | Dani és GameGeek Laci erre jutott!

(Forrás: Charlie Intel)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva