Hearthstone

Erre a 10-re figyeljünk oda: ők lehetnek az aréna meta meghatározó Scholomance Academy lapjai


Boozor listája következik.

Tegnap este megjelent a Scholomance Academy, írtunk is egy összegzőt néhány deckről, amit érdemes kipróbálni:

Startra készen: íme minden class-hoz két deck, amit ma este már ki is próbálhatsz!

Most az arénára specializálódott, Twitch-en bő 4000 követővel rendelkező Boozor osztotta meg követőivel azt, hogy szerinte melyik 10 lapnak lesz a legnagyobb hatása az arénára az új kiegészítőből.  Nézzük a listát!

#10 – Argent Braggart

Argent Braggart Card Image

A Libram of Justice után egy újabb lap, ami bünteti a nagy minionokat: az Argent Braggart szintén nem egy 2. körös play, azonban jó ütemben lerakva igencsak jó statokat kaphatunk mindössze 2 manáért!


#9 – Reaper’s Scythe

Reaper's Scythe Card Image

A 4 mana 4-2-es fegyverek nagyrészt hasznosnak bizonyultak a HS történelme során, így már ez önmagában is okot adhat a választására, azonban a Spellburst effekt az, ami igazán nagy swinget nyújthat – ráadásul nem muszáj egyből kombinálni, az sem baj, ha emiatt az ellenfél esetleg szuboptimálisan kényszerül kiterülni (vagy épp betartani lapjait).


#8 – Transfer Student

Transfer Student Card Image

Kétségtelenül nem számolhatunk vele úgy, mint a lapjaink nagy részével, azonban erősek a képességei, ahogy ezt korábbi cikkünkben is olvashattátok.

 


#7 – Troublemaker

Troublemaker Card Image

Tökéletes az elnevezés, igazi bajkeverő a lap: a 3-3-as lények garantálják, hogy alapvetően egyből hatása legyen a lapnak az asztalra, ha pedig fennmarad, akkor rövidesen eldönti a játékot. Extrém peches helyzetben persze lehet, hogy meghalunk, mert pont arcra megy, miközben nekünk az asztalt kéne kontrollálni, azonban ezt a rizikót érdemes bevállalni ilyen magas jutalom mellett.


#6 – Fishy Flyer

Fishy Flyer Card Image

Az új Murloc is sokak kedvence lesz: úgy van hatása az asztalra, hogy még csak lapot sem bukunk rajta – ha valamit szeretünk arénában, hát az ilyesmit.


#5 – Plagued Protodrake

Plagued Protodrake Card Image

Magam részéről ez az egy lap, ami meglep a listán: kétségtelen, hogy a 8-8-as test igencsak nagy veszélyforrás, és nem túl szívesen bontja le az ember – elvégre 2-4 a legrosszabb, 7-5 a legjobb stat, ami kiugorhat belőle – azonban elég lassú kártya. Ettől függetlenül late game veszélyforrásnak teljesen jó, így azért nagyon nem lóg ki ő sem.


#4 – Onyx Magescribe

Onyx Magescribe Card Image

Ugyan ez tempóból mindössze egy 4-9-es 6 manás lény, aminél valljuk be van jobb, azonban a 9 HP azt jelenti, hogy jó eséllyel üresben is kirakható, fenn fog maradni egy körig legalább. Ha ez megtörtént, onnantól csak egy varázslat kell, hogy további kettőt kinyerjünk belőle – elég jó érték van tehát a lapban.


#3 – Cycle of Hatred

Cycle of Hatred Card Image

Emlékezhetünk, hogy az Abyssal Enforcer 7-ért ugyanúgy 3-at lőtt (igaz, az mindenhova), majd hátrahagyott egy 6-6-os testet és marha erős lapnak számított. Nos a Cycle of Hatredben adott esetben még nagyobb swing potenciál van, megkérdőjelezhetetlen tehát a dobogó.


#2 – Blessing of Authority

Blessing of Authority Card Image

Kétségtelen, hogy finisherként nem használható, azonban gyakorlatilag fixen lekapunk vele egy lényt, és utána sem lesz egyszerű dolga az ellenfélnek megküzdenie a hátralévő testtel – ha épp nincs mire tenni, akkor is ott a hős képességünk.


#1 – Smug Senior

Smug Senior Card Image

5-7-es taunt, ami egy újabb 5-7-es tauntot ad kézbe? Nem volt nehéz kitalálni, hogy a Smug Senior kerül be az első helyre. Alapból sincs most annyira sok elérhető jó taunt minion, ez pedig végképp garantálja, hogy gyakran fogjuk látni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva