Counter Strike

Ennyi volt, a headshot király visszavonul a CS:GO-tól és Valorantra vált


ScreaM végleg befejezte a CS:GO karrierjét.

Adil “ScreaM” Benrlitom, a headshot király. A legtöbben ezzel a jelzővel illetik a 26 éves belga sztárjátékost, akiről az utóbbi években nem sokat hallottunk. Az elmúlt 11 hónapot a GamerLegion kispadján töltötte, mostanra pedig végleg elege lett a CS:GO-ból. ScreaM az a játékos, akinek nincs sok eredménye a hltv-s profilján, azok pedig főleg a játék hőskorából származnak, 2013-2016-ből. MVP lett az ECS első szezonjában, amit akkori csapatával, a G2-val meg is nyertek. Van még néhány eredménye, de ezek alapján egyáltalán nem egy kiemelkedően teljesítő játékos. Megfordult az összes francia sztárcsapatban, 2013-ban az év 7. legjobb játékosának választotta a hltv.org. Mégis, a legutóbbi nagy LAN eventjéért 2 évet kell visszamennünk az időben.

A döntése egyáltalán nem volt váratlan, ugyanis ScreaM minden idejét a Valorantnak szenteli. A béta óta játszik a játékkal, csapatát, a fish123-mat pedig most igazolta le a Liquid. A belga sztárnak minden tehetsége megvan a Valoranthoz is, könnyen lehet, hogy itt fog tudni kiteljesedni, ha már állítása szerint CS-ben nem sikerült soha azt nyújtania, amire valójában képes.

Az interjúban azt is kifejti, hogy a 2016-os G2-ban érezte magát a legjobban. Ám az sem tartott sokáig, mivel az organizáció inkább egy francia szupercsapat építését tűzte ki céljául, amibe a belgának nem jutott hely. A karrierje pedig onnantól fordult mélyrepülésbe.

Aki pedig nem ismerné a legendás jeleneteit, íme egy kiváló összeállítás, mellyel tiszteleghetünk ScreaM karrierje előtt:

Borítókép: GamerLegion

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva