Gaming

Dr Disrespect visszatért a streameléshez!


A Twitch ban is szóba jött, de nem lettünk okosabbak.

Június végén számoltunk be arról, hogy Dr Disrespect végleges bant kapott a Twitch-től, de igazából senki sem tudta, hogy miért. Ez azóta sem változott, hiszen a Twitch nem adott ki közleményt, a Doki nem kapott semmilyen információt, de (publikusan) semmilyen vád sem érte őt, ami ehhez vezethetett volna.

Mindenesetre, így öt-hat héttel a tiltást követően, Dr Disrespect most visszatért, méghozzá egyszerre két felületen is. Youtube-on tegnap délután indult el a stream egy statikus képpel, míg ezzel egy időben közétett egy videót is, illetve Instagramon egy viccesre vett ál-híradóban közölte, hogy bármikor visszatérhet.

Késő este ez aztán meg is történt, ahol sokan várták, hogy új információkat kapunk majd a Twitch bannról, de ez nem történt meg. Ő nem kapott semmiféle tájékoztatást és azt kérte, hogy “a találgatást is mellőzzük, bízzuk inkább az ügyet a jogi szakemberekre.”

A stream VOD (amely jelenleg több, mint hét millió megtekintésnél tart) egyelőre nem visszanézhető, valószínűleg a “26 órás” adás dekódolása egy kis időt vesz igénybe. Aki ügyes, az úgy is megtalálja a különféle re-uploadokat.

Mindenesetre a legfőbb hír az, hogy Youtube-on, Facebookon és a saját oldalán egyaránt streamelni fog, de szerződés nélkül, így jóllehet, hogy egyelőre csak a platformok próbálgatása, azaz egy kis kísérletezgetés a célja.

Ezt már olvastad?

“Apámról annyit tudok, hogy meghalt” – interjú a Major-győztes Dosia-val

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva