Gaming

A Halo 3 ray tracinggel jobban néz ki mint a Halo Infinite!


A Microsoft ígéri, hogy érkezik a ray tracing a Halo Infinite Xbox Series X kiadásába is!

A ray tracing technológia ugyan még PC-s berkekben is kuriózumnak számít, a következő konzolgenerációnak hála hamarosan alapvetéssé válik majd. A konzolos játékosok számára csak a új gépekkel lesz elérhető, számítógépeken pár játék már hivatalosan is, míg pár különböző modok segítségével támogatja a ray tracinget.

Ez utóbbiak közé tartozik a PC-re frissen megjelent 2007-es Halo 3, ami persze remasterelve sem néz ki rosszul, de ray tracinggel egyenesen jobban fest, mint az év végén érkező Halo Infinite.

Marty Mcfly (haha) felhasználónévre hallgató ray tracig modja inkább egy RTX hatást elérő filter mint valós bevilágítási technológia, viszont az eredmény nem sokban marad el a hivatalos nagyfejlesztésű testvérétől. Egyébként egészen érdekes, hogy csak egy ray tracing filteres mod mennyit tud dobni egy 13 éve megjelent játék kinézetén, mi több, jobban néz ki tőle, mint jó pár kurrens cím. Ezek alapján senkinek sem lehet kétsége arról, hogy az újgenerációs játékok grafikája egészen hihetetlen lesz majd – ezt már csak kreatív tartalommal kell tudni megtölteni…

Csatlakozz még ma vadiúj XBOX Series X csoportunkhoz!

A Control is megjelenik az újgenerációs konzolokra!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva