Gaming

Itt az új battle royale őrület: Megjött a Fall Guys, ami népszerűségben a PUBG-t és a GTA V-ot is lenyomta!


Sose gondoltuk volna, hogy ilyen gyorsan meg fogjuk szeretni.

Viszonylag ritkán szokott olyan előfordulni a játéktörténelemben, hogy egy alkotás szinte pillanatok alatt sokak kedvencévé váljon. Ez történt azonban a Mediatonic és a Devolver Digital szerelemgyerekének számító Fall Guys: Ultimate Knockouttal, amire – a megjelenést követő 24 órában – több mint másfél millió játékos vetette rá magát PC-n és PlayStation 4-en.

Ezzel olyan régi nagyágyúkat sikerült maga mögé utasítania, mint a GTA V, a Rainbow Six: Siege, a Destiny 2, vagy a PUBG, ami nem is csoda, hiszen már az első lejátszott meccsek alatt is könnyesre röhögi magát az ember. A recept pedig egyszerűnek tűnik, de mégis nagyszerű, ugyanis egyszerre 60 játékost engednek egymásnak, akik pályáról pályára fogyatkoznak, hogy végül az első elnyerje méltó jutalmát.

Az elképesztően színes és egyben kreatív pályákon a legtöbbször az ügyességé és a tolakodásé a főszerep, de sokszor taktikáznunk is kell ahhoz, hogy végül biztosíthassuk helyünket a következő körben. Steamen egyébként 20 euróért szerezhetjük meg ezt a zseniális alkotást, míg PlayStation 4-en csak a PlayStation Plusra kell előfizetni és már tölthetjük is le a kicsikét.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva