Akciók

Sosem vehettük még meg ilyen olcsón a Bohemia Interactive legjobb játékait!


Ennyi pénzért a hülyének is megéri, nemhogy nekünk.

Arról már ma meséltünk nektek, hogy ezen a héten is remek játékokat szerezhettek meg ingyen az Epic Games Store-ból, de arról még nem esett szó, hogy a Humble Bundle csapata is kitett magáért, hiszen a Bohemia Interactive felejthetetlen alkotásait kínálja rendkívül kedvező áron. Jobb azonban sietni, hiszen az akció már csak pár napig él, úgyhogy most meg is nézzük, hogy pontosan miket kaphatunk a pénzünkért.

A legkisebb csomaggal mindössze 0.87 euróért lehet a miénk az Arma X: Anniversary Edition, a Fairy Tale, a Take On Mars, a Carrier Command: Gaea Mission és a Take On Helicopters. Eggyel előrébb lépve már 14.54 euróért bezsákolható még ezek mellé a legendás Arma 3, az Ylands Exploration Pack, az UFO: Afterlight és az Original War.

Az utolsó előtti csomag tartalma is impozáns, amiben 17.50 euróért helyet kapott az Arma 3 Apex, az Arma 3 Jets, az Arma 3 Tac-Ops Mission Pack és az Arma 3 Marksmen. Végül pedig, ha minden jóságot egyszerre szeretnénk megszerezni, akkor 26 euróért az összes felsorolt játék mellett a miénk lesz a DayZ és az Arma 3 Contact is.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva