Counter Strike

Csak pár napig volt csapat nélkül: a mousesports leigazolta Bymas-t!


Ezzel a német szervezet is hatfősre növelte keretét.

Csak pár napja történt, hogy Bymas kikerült a FaZe csapatából, helyére pedig Kjaerbye ment, ám nem kellett sokat várni arra, hogy a 16 éves litván játékos is új otthonra találjon, hiszen a mousesports tegnap délután bejelentette szerződtetését.

Bymas május végén került a FaZe csapatához, mégpedig a pihenőre vonuló olofmeister helyére. A fiatal tehetség egészen a júliusi szünetig a csapatnál maradt, összeségében pedig 0.93-es ratinget hozott össze.

A litvánnal a soraiban a FaZe harmadik lett a DreamHack Masters Spring, illetve a BLAST Premier Spring EU Finals során, de a cs_summit-on csak egy kevésbé kedvező tizenegyedik hely jött össze.

A mousesports gyönyörű eredményekkel fejezte be a 2019-es esztendőt, viszont a járvány és az online-ra váltás nem tett jót a csapatnak, leszámítva az első ilyen eseményt, az ESL Pro League S11-et, ahol másodikak lettek.

Rejin és csapata a 13-14. helyen zárta a Road to Rio-t, majd a DreamHack Masters Spring és a cs_summit során is a 13-16. helyen végeztek. Utóbbi kettő közé beékelődött még egy 5-6. hely a BLAST Showdown-on, így a BLAST Finals-ről is lecsúsztak.

“Megtapasztaltuk, hogy a váratlan körülmények mekkora változásokat hoznak. Ennek értelmében bővítjük a keretünket és leigazolunk egy hatodik játékost. Örülünk, hogy egy Bymas-hoz hasonló hatalmas tehetséggel lettünk gazdagabbak, aki tökéletesen illeszkedik azon filozófiánkba, hogy jó képességű fiatalokat neveljünk ki.” – olvasható a mousesports tweetjében.

A mousesports felállása a következőre módosul:

Denmark Finn “⁠karrigan⁠ Andersen
Netherlands Chris “⁠chrisJ⁠ de Jong
Turkey Özgür “⁠woxic⁠ Eker
Slovakia David “⁠frozen⁠ Čerňanský
Estonia Robin “⁠ropz⁠ Kool
Lithuania Aurimas “⁠Bymas⁠ Pipiras
Denmark Allan “⁠Rejin⁠ Petersen (edző)

Ezt már olvastad?

“Nem az eredmények miatt váltunk el bzt-től” – Tigene interjú

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva