Call of Duty

Itt a killstreak-perk-field upgrade nélküli playlist: visszatért a Bare Bones!


Remek régi-új playlistet köszönthetünk a héten!

Befutott a Season 5 első heti playlist updateje, és sokak repesni fognak, ugyanis egy régi közönség kedvenc is visszatér vele, ami a Modern Warfare-ban egyébként most szerepel először.

Ennek örömére az ingyenes multiplayer hétvégét is meghosszabbították, így az ingyenes klienst futtatók augusztus 12-ig élvezhetik öt pályán a klasszikus többjátékos mókázást.

Multiplayer

A rég látott ismerős Bare Bones playlist a héten végre debütál a Modern Warfare-ben. Ebben a playlistben Team Deathmatch, Domination, Headquarters, Hardpoint és Kill Confirmed módokban játszhatunk majd, ami elsőre igen átlagosnak mondható, a csavar a dologban csupán annyi, hogy nem itt nincs perk, sem field upgrade és a killstreakeknek is búcsút inthetünk. Mielőtt viszont befutna örülhetünk a 24/7 Shoot the Ship és a 3v3 Gunfight Blueprints-nek!

Warzone

 

A Warzone háza táján nem lesz akkora a mozgolódás: a Mini Royale a Solo Buy Back-hez hasonlóan velünk marad még egy kicsit, de szintén nem változtatnak az alap Duo, Trio, Quad módokon sem, de a négyfős pénzgyűjtős Plunder is biztos lábakon áll.

Kozmetikumok

Ahogy megszokhattuk a shop is bővül új kozmetikai csomagokkal:

  • Executive Armorer Bundle: két Legendary blueprintet – Mother Lode és a Royal Coffer -, illetve egy aranyozott -Golden Hew- fejszét, egy charmot, egy matricát is tartalmaz
  • Poison Dart Bundle: két remek blueprint található benne, a Galapagos és az Anole, illetve kapunk mellettük egy calling card-ot és egy animált emblémát.

A hétre egyelőre ennyi lenne, viszont ne felejtsétek el követni a népszerűbb CoD streamereket se a héten, ugyanis általuk is megkezdődött az idei epizód felvezetése az Activisiontől kapott fejtörőkön keresztül. 

Csatlakozz még ma legújabb PlayStation 5 csoportunkhoz!

A magyar focilegenda, Puskás Öcsi is ott lesz a FIFA 21 legnagyobbjai között!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva