BoardGame

Újabb több tízezres összdíjazású társasjátékverseny a Játsz/Mában


Most vasárnap a Patchwork legjobbjai küzdenek meg. ✊

A július végi nagy sikerű Jaipur-verseny után újabb folytatja házibajnokságai sorozatát a Játsz/Ma (Budapest, V. kerület, Reáltanoda utca 16.). Most a patchworközést (amikor az összevarrt szövetdarabokból valami mást, valami nagyobbat, szőttest/mintát/textilt alkotunk) modellező, azonos című Patchwork társasjáték legjobbjai küzdhetnek meg egymással.
Az időpont augusztus 16., vasárnap, délután 3 és este 6 között, a nevezési díj 500 forint, nevezni személyesen vagy online is lehet; a verseny pedig többfordulós is lehet a jelentkezők számától függően. A versenyt a játék hazai kiadójával, a Compayával közösen rendezik, az első helyezett kap is egy 10 ezer, a második pedig egy 5000 forintos vásárlási utalványt, amit náluk, az ő webáruházukban vásárolhat le. Ezenkívül a Játsz/Ma felajánlásaként a győztes és az ezüstérmes ugyanekkora értékben ihat a helyen. Erről a versenyről és a további tervekről Nyilas Mihály, a Játsz/Ma ügyvezetője nyilatkozott:
A Jaipur-versenyen is igyekeztünk a környezethez hozzátenni, szitárzenével, fűszerekkel, szandálokkal és kendőkkel, már csak egy teve kellett volna a sarokba… A Patchwork-versenyen sem lesz ez másként, de nem szeretnénk spoilerezni. A későbbiekben a Compayával Ganz Schön-versenyt is tervezünk. De minden kiadóval jó barátságot ápolunk, így reflexshopos játékoknak is tervezünk versenyeket, például Hive-bajnokságot, csapatversenyt a Tiltott sivatagnak. Nagy terveink vannak a februárban nagy sikert aratott Pandemickel kapcsolatban is, amihez az anyakiadóval, a Z-Man Games-szel vettük föl a kapcsolatot.

Társasjátékpodcast – A játék nem játék sorozatunk augusztusban nyári szüneten van, itt vannak az első négy adás legfontosabb dumái:

https://leetesport.hu/hu/2020/07/31/tarsajatekpodcast-a-jatek-nem-jatek-gyori-zoltan-para-kovacs-imre-osszefoglalo-nyari-szunet/

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva