MaTeXM8 és 4RaYmI a legjobbak között: két játékos is képviseli hazánkat az FNCS döntőjében!


Szurkoljunk együtt pénteken.

Az elmúlt két hétvégén zajlott a Fortnite Champion Series: Chapter 2 – Season 3 négy kvalifikációja. Ebben a szezonban a játékosok Solo módban játszottak, a negyedik szezonra viszont érdemes összeszedni a csapatot, hiszen ott a Trióké lesz a főszerep. Minden egyes versenynap végén az adott kvalifikáció legjobb 50-50 játékosa jutott be, illetve további 200 játékos a fordulók alatt gyűjtött Series pontok alapján került meghívásra az Epic Games által.

A magyar közösségből a MaTeXM8 (Mobile/Console) és 4RaYmI (PC) jutott be az EU régió legjobb Top 400 játékosa közé, így ők képviselhetik hazánkat az FNCS döntőjében.

Külön kiemelendő, hogy Máté alig 2 hete váltott platformot (PC-> iPad), mert tudta, hogy a Finals ideje alatt éppen Cipruson fog nyaralni. Úgy tűnik gyorsan és hatékonyan tudott adaptálódni az új körülményekhez, reméljük a döntőben is megmarad ez a lendület és talán a Grand Finals sem lesz elérhetetlen számára.

Pár órája érkezett az örömhír, hogy 4RaYmI is bejutott Európa legjobbjai közé az összegyűjtött pontoknak hála. Reméljük ő sem áll meg a Grand Finals-ig!

A Finals Heat 1 (MaTeXM8) pénteken 15:00 és 18:00 között kerül megrendezésre, míg a Heat 3 (4RaYmI) szombaton 15:00 és 18:00 között zajlik majd, szurkoljunk együtt MaTeXM8-nek és 4RaYmI-nak a Fortnite hivatalos közvetítésén!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva