Valorant

Hatalmas 1v5-öt hozott Ninja, még Hiko is alig hitt a szemének!


Az amerikai streamer Valorant-ban is bőven megállja a helyét.

Ninja – a Halo-tól elkezdve a H1Z1 és a PUBG világán át egészen a Fortnite-ig – számos játékban megfordult már, és “alkalmasságát” mindenhol sikerült bizonyítania. Ezúttal Valorant-ban csillogtatta meg tudását, ahol Hiko-val és még néhány barátjával játszogatott.

Ninja ugyan nem streamelt, de mivel a körben már csak ő maradt életben, így Hiko szemszögéből végigkövethettük a teljes 1v5 clutchot. Itt aztán nem volt hiány történésekből, úgyhogy vegyük is végig apránként, hogy mi is történt.

Bind-on járunk, ahol főszereplőnk B site közepén van beszorulva. Gyorsan bevakít három embert, majd mögéjük teleportál és két lövéssel megöli a három embert. Gyorsan elfüstöli magát, amit aztán áttol és a gyors fegyvercserét követően, az utolsó lőszerek egyikével megöli a hookah-ban levő Phoenixet. Ezután egy kicsit körbejárja a lerakót, majd elkezdi lőni a korábban elsmokeolt CT felöli részt, ahol ki is esik az utolsó játékos.

Gyors és kiváló döntéshozatal, tökéletesen használt képességek, megfelelő időzítések és célzás, de még a jó megérzésekből és a szerencséből sem volt hiány. Gyakorlatilag minden összejött, gyönyörű 1v5 clutch, amitől még Hiko-nak is elállt a szava, pedig ő már látott (és átélt) egyet s mást.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva