Egyéb

A DC Universe összes sorozata HBO Maxra költözik!


Hamarosan teljesen eltűnik a DC Universe szolgáltatás!

A napokban a DC egyik vezető kreatívja, Jim Lee a Hollywood Reporternek adott interjújában elárulta, hogy a DC Universe szolgáltatás sorozatai hamarosan mind HBO Max-ra költöznek.

Ez azt jelenti, hogy többek között a Titans, a Young Justice, a Stargirl és a Swamp Things is a streaming szolgáltató kínálatából lesz elérhető, így becsatlakoznak a Doom Patrol és a meglepően jó, animált Harley Quinn sorozatok mellé.

Külön érdekesség, hogy a legelhivatottabb rajongók által régóta vágyott Igazság Ligája Sneyder’s Cut is az HBO-n debütál majd 2021-ben, de Lee szerint a jövőben még több DC sorozatra és filmre számíthatunk a platformon. A döntés meglepőnek nem igen mondható, ugyanis az HBO és a DC Comics anyacége egyaránt a WarnerMedia-t is tulajdonló AT&T médiaóriás egyre inkább egy célplatform felé igyekszik terelni a rajongókat, a cél pedig egyértelműen az, hogy több felhasználót győzzenek meg az HBO Max előfizetésről.

A DC Universe előfizetéses szolgáltatása több ezer képregényt is magába foglal, ezeket bizonyosan nem fogják elengedni, de végső döntés a költöztetésről egyelőre még nem született. Azt azért biztosra vehetjük, hogy hamarosan számukra is találnak egy megfelelő helyet, még a DCU megszűnése előtt, ami várhatóan hamarabb következhet be, mint azt sokan előzetesen várták.

Te sötétben bujkáló vámpírklánvezető, resszkess!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva