Valorant

A Riot vezető munkatársa a Valorant kapcsán elnézést kért a CEO-juk félrevezető kijelentése miatt!


Mert az internet sosem felejt.

Mióta a Riot csapata bejelentette, hogy hamarosan sokkal jobbá fogják tenni a Valorantban lévő pingelési rendszert, azóta csend és béke honol a csapat háza táján. Ezt az állóvizet kavarta fel a legújabb Ask Valorant rovatuk, amiben újra a játékosok égető kérdéseire adnak legtöbbször kimerítő, vagy éppen meglepő válaszokat.

Ebben jött elő a cég vezérigazgatójának egyik tavalyi kijelentése, miszerint a Valorantban lévő ügynökök képességeivel nem lehet másik játékost megölni, pedig mindannyian tudjuk, hogy ez az állítás több karakter esetén sem állja meg a helyét. Ezzel kapcsolatban nyilatkozott a Riot vezető karakter dizájnere, Morello, aki szerint sem volt teljesen pontos a megállapítás, ami egyértelműen a csapat számlájára írható és utólag elnézést is kért a játékosoktól, hiszen ezzel akkor megtévesztették őket. Ugyanakkor hozzátette, hogy a hangsúly továbbra is a fegyverekkel történő killszerzésen van és ez az, amit nagyon jól ki tudnak egészíteni a megfelelő időben elsütött képességek.

Emellett valaki arra is rákérdezett, hogy a skillek kitalálásánál vannak-e esetleg olyan tulajdonságok, amiket messziről szeretnének elkerülni, amire azt válaszolták, hogy igen, az olyanok, amik háttérbe szorítják a legintenzívebb tűzharcokat garantáló gunplayt. Persze, valaki az után is érdeklődött, hogy az utóbbi időszakban hány játékost sikerült bannolnia az anti-cheat csapatnak, ami számszerűsítve pontosan 1802 csalót jelent és reményeink szerint ez napról napra csak egyre több lesz.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva