Gaming

Eszméletlen nagy marhaságnak néz ki a Watch Dogs Legion, de pont ez lesz a legjobb benne!


Hackernek lenni még sosem volt ilyen jó móka.

Hangulatában igencsak érdekes pályaívet írt le idáig a Watch Dogs széria, hiszen a többeknek csalódást okozó, cseppet depressziós első rész után egy lényegesen vidámabb és szórakoztatóbb második epizód következett, ami rengeteg játékost győzött meg magának. A fejlesztőcsapat munkatársai a harmadik etapra azonban még jobban megtekerik a potmétert, hiszen a franchise eddigi legőrültebb darabját fogják elhozni nekünk idén októberben.

A Ubisoft nyílt világú akciójátékában már most úgy néz ki, hogy egy percig sem fogunk unatkozni, hiszen a közeljövő Londonjába ellátogatva fogunk csatlakozni az ellenállók táborához. Erre szükség is lesz, mivel a város hivatalos szervei gyakorlatilag mindent és mindenkit megfigyelés alatt tartanak, ha pedig ez nem lenne elég, akkor a folyamatos fenyegetést jelentő bűnbandák is megkeserítik az itt élők életét.

Így hát a DedSec hackercsapatára és velük együtt ránk hárul a megtisztelő feladat, hogy helyreállítsuk a rendet és békét a brit fővárosban. A korábbi részekből már megszokhattuk, hogy gyakorlatilag bárkit profilozhatunk – és a legtöbbjüket le is húzhatjuk egy kis lóvéval -, viszont a Watch Dogs Legionban a készítők már eggyel tovább mentek, ugyanis a feltérképezett járókelők közül akárki felett át is vehetjük az irányítást.

Természetesen minden karakter egyedi háttértörténettel és saját különleges képességekkel rendelkezik, aminek hála a legkülönbözőbb módokon oldhatjuk meg a végigjátszás során felmerülő küldetéseket. Persze, a durvább nehézségi fokozaton azért előfordulhat, hogy újdonsült hősünk belehal a feladatok teljesítsébe, akit ezután az ellenállás másik tagjaival kell majd pótolnunk.

Az egyszerre hatalmas és futurisztikus városban mindent megtehetünk, amit a széria korábbi epizódjaiban is, azaz kedvünkre lövöldözhetünk, hackelhetünk, közelharcokba keveredhetünk, vagy ha szeretnénk, akkor lopakodhatunk is. A legjobb az egészben viszont az, hogy nem csak egyedül, hanem kooperatívban, akár egyik barátunkkal is végigvihetjük a történetet, ami mellé egyébként a szezonbérlet megvásárlásával az ikonikus első részt is megkapjuk.

Olyan sokat már nem is kell erre várni, hiszen a Watch Dogs Legion október 29-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és XBOX ONE-ra.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva