Gaming

Minden idők egyik legjobb szuperhősös játéka lehet a Marvel’s Avengers!


Persze, ehhez rengeteg elvárásnak kell megfelelnie.

Ha az utóbbi pár évet nem egy internettől elzárt barlangban töltötted, akkor Te is találkozhattál az évről évre egyre jobban bővülő Marvel univerzummal, ami filmek terén az óriási rekordokat megdöntő Bosszúállók: Végjátékban csúcsosodott ki. Természetesen a PC-játékosok is régóta várnak már arra, hogy annyira nagyszerű szuperhősös játékot kapjanak, mint ami a PlayStation 4 tulajdonosok számára a 2018-ban debütált Spider-Man, ami hamarosan be is következhet, hiszen szeptember elején jön a Marvel’s Avengers.

Bár az első játékmenet videó után bőven kapott hideget és meleget a játékot készítő Crystal Dynamics, egyre inkább úgy néz ki, hogy egy valóban szórakozató és izgalmas fordulatokban gazdag alkotással fognak minket meglepni. Korábban már elárulták, hogy rengeteg ingyenes tartalommal fogják bővíteni a Marvel’s Avengers alapjátékát, amiben Taskmaster és Abomination mellett az egész AIM terrorszervezettel össze fogjuk kötni a bajszunkat.

Műfaja szerint egy adrenalindús akció-kalandjáték lesz a Bosszúállók legnépszerűbb karaktereit felvonultató cím, amivel a fejlesztők nem titkoltan a már több mint 80 éves képregényuniverzumot is szeretnék a saját szájízük szerint feldolgozni. Így játszható karakterként biztosan belebújhatunk majd Thor, Hulk, Ironman, Black Widow, Captain America és Ms. Marvel bőrébe is, miközben változatos hősküldetéseket oldunk meg.

Az egyjátékos kampány története utóbbi szuperhős körül fog forogni, ami közben első kézből élhetjük át a Bosszúállók bukását, akik – korábban elkövetett hibáik miatt – már-már száműzöttként kénytelenek élni az életüket. Mivel vérbeli Avengers játékról beszélünk, ezért a harcrendszer jól kidolgozott lesz, ahol csak rajtunk áll, hogy a kisebb és nagyobb erejű támadásokat halálos kombókba rendezve hogyan teszünk rendet az ellenfél soraiban.

Ehhez természetesen kapunk jobbnál jobb képességeket is, amik közül a legdurvábbakat – a mobákban látottakhoz hasonlóan – csak bizonyos időközönként tudjuk elsütni. A sztoriküldetések mellett bőven lesznek majd kooperatív missziók is, amit más játékosokkal karöltve oldhatunk meg. Velük már csak azért is megéri majd kalandozni, hiszen így jóval könnyebben zsákolhatunk majd be olyan, fejleszthető felszereléseket, amik még erősebbé teszik kedvenc szuperhőseinket.

Ne feledjétek tehát, hogy a Marvel’s Avengers szeptember 4-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és XBOX ONE-ra, aminek bétaváltozatát hamarosan akár mindegyik platformon kipróbálhatjátok.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva