Hearthstone

Zéró tolerancia: Firebat instant vereséget és 1000 dolláros büntetést kapott figyelmetlenségéért


Firebat nem örült a döntésnek.

A Hearthstone Grandmasters mindig érdekes nézői szemmel: egy új kiegészítő után új metát láthatunk, vagy épp látványos jeleneteket – ilyen volt a tegnapi Druid pillanat.

Mana csalás kimaxolva: az első körös Guardian Animals meccs 2.5 percig tartott

Most ismét keserű szájízzel távozott egy profi, igaz teljesen más indok miatt: Firebatet csúnyán megbüntette a Blizzard figyelmetlenségéért.

Instant vereséget kapott az amerikai játékost, mert nem jelent meg Muzzy ellen az elődöntőben, ráadásul még 1000 dollára meg is büntették – mindezt úgy, hogy egy órával hamarabb kezdődött a meccs a kiírthoz képest, így a figyelmeztető, amit állított, nem jókor jelzett.

Redditen olvashattuk a kommentek között, hogy próbálta a Blizzard telefonon is elérni többször is, de mivel semmi reakciót nem kaptak, így kénytelenek voltak beírni ellenfelének a 3-0-át és a szabályzatban leírtak alapján szankcionálni.

Kellemetlen helyzet mindkét fél részéről: kétségkívül jogos a büntetés, azonban pláne egy elődöntőnél talán pénzbeli bírság terén át lehetne értékelni a dolgokat – most így Firebat a top négyért kapott pénzét egy az egyben fizetheti ki erre…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva