Call of Duty

Óvatosan a Warzone bugos ponyváival, egyik oldalukról teljesen láthatatlanok!


Már megint egy kellemetlen grafikai hiba miatt haraphatunk fűbe!

Nem mondjuk, hogy az ötödik szezon az legbugosabb a Warzone szempontjából, de hogy a képzeletbeli lista tetején végezne valahol az egészen biztos. Szerencsére az Infinity Ward is tisztában van a dologgal, és javítják a hibákat ahogyan csak tudják, de sajnos még így is számos olyan akad, ami képes teljesen megakasztani a meccseinket.

Érkezés után egyből Gulag – kemény bug került a Warzone-ba

A kerítésekre kifeszített ponyváknak sokan nem tulajdonítanak túlzott jelentőséget, pedig sokszor bizony sorsdöntőek is lehetnek, a legújabb hiba miatt meg aztán pláne.

Történik ugyanis, hogy míg a kerítés egyik oldaláról tökéletesen látható a ponyva, addig a másikról mintha nem is létezne, teljesen átlátni rajta, ezzel komoly helyzeti előnyhöz juttatva a játékost, aki így könnyedén megnyerheti az adott párharcot.

Chainlink fence near the hospital has a tarp on one side, but not the other. 🙁 from CODWarzone

A Season 5 sajnos csak úgy hemzseg a grafikai és visual bugoktól: több helyen átlátni a textúrákon, amiken így akár át is lőhetünk, legutóbb a fegyverek modelljei estek darabjaira úgy, hogy a képernyőn semmi mást nem láttunk (ezt javították), de előfordul, hogy a ledobott cuccaink tűnnek el a textúrák alatt, csapattársaink elől. De mint már említettem, a fejlesztők aktívan szorgoskodnak a játék tökéletesítésen, így várható, hogy hamarosan – de inkább remélhetőleg – érkeznek majd a javításokat tartalmazó frissítések.

Szexuális zaklatás miatt kirúgták az Assassin’s Creed: Valhalla vezetőjét is!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva