Counter Strike

Érkezik az ESL One: Köln, íme minden információ a versenyről!


Kezdés délután 15:00-kor, rögtön a világelső BIG mérkőzésével!

Még csak tegnap ért véget a legutóbbi CS:GO nagyverseny, a DreamHack Open Summer (ahol EU-ban a BIG, míg NA-ban a FURIA diadalmaskodott), de máris itt van a következő esemény, az ESL One: Köln.

A versenyen az európai, az észak-amerikai, az ázsiai és az óceániai régió is helyet kapott, sorrendben 325 ezer, 135 ezer, illetve 20-20 ezer dollár összdíjazással. Ez nagyjából arányos a résztvevők számával és az erőviszonyokkal: EU-ban 16, NA-ban 8, míg az ázsiai és óceániai régióban 4-4 csapat fog megküzdeni egymással.

Az európai és az észak-amerikai szakasz már a mai napon elstartol, viszont az ázsiai és óceániai küzdelmek csak jövő héten kedden fognak elkezdődni. A verseny egésze online körülmények között fog zajlani és egészen augusztus 30-ig eltart, azaz két hétig biztosan nem lesz hiány profi CS:GO meccsekből.

A legizgalmasabbnak és legkiélezettebbnek ígérkező EU régióban ott lesz a friss DreamHack-győztes és világelső BIG, a második Vitality, az új felállással debütáló Astralis, de többek között a G2, a Natus Vincere, a Complexity, a fnatic, a NiP, illetve a mouz is, azaz minden csapat, amely számít.

Az EU és NA versenyen doubleelimination (GSL) formátumú, azaz felső/alsó-ágas rendszerű csoportküzdelem lesz, amelyet egyenes ági rájátszás követ. A mérkőzések végig BO3-ban érkeznek, megspékelve egy BO5-ös nagydöntővel.

A hivatalos angol közvetítésen párhuzamosan két csatornán adják majd a mérkőzéseket (A stream, illetve B stream), magyar nyelven pedig ITT tudjátok majd követni az eseményt.

Ezt már olvastad?

Eddig bírta a BLAST, szerződést bontottak a szaúdiakkal!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva