Gaming

Kiderülhetett az Xbox Series X ára – ami drágább lehet a vártnál!


Fény derülhetett az új Xbox árára, ami drágább lehet a jósoltnál!

A két újgenerációs konzol cicaharcának egy új fejezetéhez közeledünk, és eddig hiába lengették be sokan (köztük mi is) a kezdődő árazási háborút, egyik oldalról sem történt még hivatalos leleplezés. Pedig az új Xbox és PlayStation novemberben már biztosan a boltok polcaira fog kerülni – ezt hivatalosan is megerősítették -, de három hónappal a megjelenés előtt sem kezdődtek még meg az előrendelések: a két fél ugyanis egymásra vár. Hogy végül ki lesz az, aki előbb ragaszt árcímkét a konzoljára még nem tudni, az viszont biztos, hogy már nagyon közel vagyunk hozzá.

Mikor jelentik be a PlayStation 5 és az Xbox Series X árát, és mennyibe fognak kerülni?

Most a népszerű videós-újságíró és host, Alanah Pearce a ‘Kinda Funny Xcast’ beszélgetős stream során húzott egy váratlant és törte meg az árakat körüllengő feszült csendet, és megbízható kereskedői forrásaira hivatkozva magabiztosan elárulta,

hogy az Xbox Series X ára 599$-455£ lesz, ami magyar forintra átváltva körülbelül 170.000 ft körül alakulhat (ez viszonteladónként változhat majd, szóval nálunk ennél drágább is lehet).

Ez azt jelenti, hogy az új Xbox a vártnál valamivel drágább lehet, ami viszont jó hír, hogy a Microsoft készül egy gyengébb, de olcsóbb konzollal is – Series S -, ami a Series X-nél jóval barátibb áron lesz megvásárolható. Emellett viszont azzal is számolhatunk, hogy a PlayStation 5 valamivel drágább lehet ennél, ami több forrás szerint 699$-os, körülbelül 200.000 forintos árcédulát kaphat.

Megvan, mikor mutatják be az Nvidia újdonságait

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva