Gaming

Bitang nagy címekkel bővül a Game Pass, de lesz egy óriási távozó is!


Húzzunk bele, ha be akarjuk fejezni még valamelyiket!

Kétségtelen, hogy a Game Pass a Microsoft legnagyobb fegyverténye, ami az xCloud beépítésével egy teljesen új szintre lépett. A játékstreaminggel való összeházasításnak hála, Ultimate előfizetés és a megfelelő internetkapcsolat ellenében egyetlen applikáció letöltésével bárhol játszhatunk a Game Passos játékokkal. A kínálatban pedig bizony akadnak nagyhalak is bőséggel, viszont számolnunk kell azzal, hogy sokszor egymást váltva jönnek és mennek. Ez most sincsen másképp, és nagyágyú helyére egy hasonló kaliber érkezik hamarosan.

Szeptember 7-én a Red Dead Redemption 2 elbúcsúzik a Game Passtól, helyére pedig a Resident Evil VII kerül majd szeptember 3-tól.

A távozók sorába csatlakozik augusztus 31-én a Creature in the Well, Giana Sisters: Twisted Dreams – Director’s Cut, Metal Gears Solid 2 & 3 HD, Metro: Last Light Redux, The Jackbox Party Pack 3, szeptember 1-én ebbe a sorba csatlakozik az NBA 2k20 is. De ne feledjétek, hogy a távozókat 20%-os kedvezménnyel vásárolhatjátok meg!

De van még más is!

Xbox Game Pass August 2020 Wave 2 Hero

De ne is keseregjünk sokat, ugyanis a remek horror érkezte előtt, már augusztusban remek címek érkeznek. PC-n már elérhető például a zseniális és gyönyörű Microsoft Flight Simulator, az egészen varázslatos Spiritfarer is befutott de pár nap múlva, augusztus 20 és 21-én érkezik még a Battletoads, a Crossing Souls (PC), a Darksiders: Genesis (PC), a Don’t Starve: Giant Edition és a New Super Lucky’s Tale.

Emellett augusztus 27 és 28-án a Dontnod legújabb alkotása, a Tell Me Why első fejezete, az internetszimulátor Hypnospace Outlaw, a shoot’em’up ritmusjáték Double Kick Heroes, és a posztapokaliptikus Wasteland 3.  Ehhez az impozáns listához csatlakozik szeptember elején a Crusader Kings 3 PC-n, és az összes platformon a Resident Evil 7.

Ne feledjétek, hogy az Xbox Game Pass Ultimate előfizetéssel rendelkezők Androidot futtató készülékeikkel bárhol folytathatják az Xboxon abbahagyott játékot!

Megérkezett a géming jövője: mától játszhatunk az Xboxos játékokkal a telefonunkról is!

(Forrás: Xbox)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva