Counter Strike

ILYEN VAN? Koosta glock eco ace-t lő, miközben az ellenfél lenindzsázza a bombát


Őrült kör született tegnap az ESL One Köln amerikai szakaszán

Tegnap elkezdődött az ESL One Köln, a körülmények miatt sajnos csak online. Ez azt jelenti, hogy van egy európai, egy észak-amerikai és egy ázsiai torna, ahol az adott régió csapatai megmérkőznek egymással. Az már most látszik, hogy a versenyből a fogadók rémálma kezd kirajzolódni, mivel borzasztó random eredmények születnek az online körülmények miatt. Tudják ezt a játékosok is, faveN a következőt nyilatkozta:

“Az online CS sokkal randomabb, mint a LAN. Lássuk, mennyit tudunk rombolni” – majd a Sprout abszolút underdogként elverte a BIG csapatát.

Ennél egy őrültebb dolog történt tegnap, a 100 Thieves-Gen. G meccsen:

A Gen. G egy eco körre kényszerült, amit konkrétan csak glockokkal készültek megjátszani. Nem vettek semmilyen más pisztolyt vagy gránátot. Egy ilyen körben már annak is örül az ember, ha le tud lőni 1-2 ellenfelet, ha pedig összejön egy bombaplant, az a hab a tortán. Itt viszont a Gen. G-nek minden összejött, pontosabban koosta-nak. A nagy zűrzavarban gyorsan lefejelt 2 embert a glockkal, majd a megkaparintott AK-val tovább folytatta a mészárlást. Közben autimatic gyorsan lerakta a bombát, egyszóval minden készen állt a terroroknak ahhoz, hogy 0$ befektetéssel nyerjenek egy kört. Majd jött jkaem, és 1v2-ben lelnindzsázta a bombát, mert BnTeT nem gondolta, hogy végigszedi a norvég. “Pros never fake”- tartja a mondás.

Bár a pályát be tudta húzni a Gen. G, a decider mapon elvéreztek a 100 Thieves ellen. Pedig szoros volt az utolsó pálya is.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva