Valorant

Elvileg átlőhetetlen falakon keresztül is simán lelőhetsz másokat Valorantban!


Remélhetőleg ezt minél hamarabb javítani fogják a Riot munkatársai.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy túlságosan hamar adták ki a Valorant teljes verzióját, hiszen a játék valójában még rengeteg finomhangolásra szorul. Így van ez a hellyel-közzel gatyába rázott ranked rendszerrel és a hamarosan teljesen átformálódó pingelési lehetőségekkel, de úgy néz ki, hogy azokkal a pályán lévő falakkal is, amiken elvileg nem lehet átlőni, de a gyakorlatban mégis lehet rajtuk keresztül meglepő killeket szerezni.

You can get shot when hiding behind an impenetrable wall. Character model clips through the object/wall and if shot at, you will take full damage. from r/VALORANT

Mindez quarkez Redditre feltöltött videójából derült ki, amiben elmondja, hogy a golyók által hagyott nyomokból azt hitte, hogy azok mégse hatolnak át az adott felületen, pedig a valóság az, hogy több olyan rész is van a mapokon, amiket annak ellenére lehet átlőni, hogy ezt vizuálisan mutatná nekünk a játék. Így mindenkit arra bíztatunk, hogy úgy tunkoljon, mintha nem lenne holnap, hiszen a Riot valószínűleg ezt záros határidőn belül javítani fogja.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva