Counter Strike

ALEX a FunPlus Phoenix élén térhet vissza a profi CS:GO-hoz


A Vitality volt irányítója visszatalál a profi játékhoz.

Idén márciusban az egész CS:GO közösség meghökkenve állt ALEX döntése előtt. A francia-angol nemzetiségű irányító ugyanis otthagyta a Vitality csapatát, személyes okokra hivatkozva. A feszített életstílus, a rengeteg utazás és zsúfolt napirend nem feküdt ALEX-nek. A 24 éves irányító könnyen lehet, hogy karrierje legnagyobb lehetőségét hagyta ott akkor.

ALEX nem bírja a profi élet követelményeit, otthagyja a Vitality csapatát!

Ám a járványhelyzet miatt a versenyek visszaszorultak az online világba, a játékosoknak nem nagyon kell utazgatnia. Úgy tűnik, ez ALEX-nek is megtetszett, ugyanis a dexerto.com információi szerint visszatalált a profi játékhoz. A FunPlus Phoneix csapata vetett szemet az irányítóra, és fel is vették a kapcsolatot a Vitality-vel a kivásárlás kapcsán, ami 600 000$-ba kerül.

Ha a szervezet neve ismeretlenül cseng, nem lehet véletlen. Az FPX eddig kétszer próbált CS:GO csapatot igazolni, mindkettő messze állt a sikeresnek mondható szinttől. Egyszer a Heroic felállását vették volna meg, de es3tag végül az Astralis-hoz igazolást választotta, így a csapat sosem játszott az FPX égisze alatt. Volt még egy kisebb csapatuk, akiket Bad News Bears néven vettek át, de ők csak ideiglenesen játszottak az FPX-nél, akkor sem értek el sikereket.

Borítókép: hltv.org

Ezt olvastad már?

Zseniális videó készült a BIG CS:GO csapatának felemelkedéséről!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva