Counter Strike

Az év egyik legnagyobb CS:GO versenye, az ESL Pro League S12 is online érkezik!


Viszont bejelentésre került két jövő évi verseny, melyeknek remélhetőleg már nem lesz akadálya.

Bár az ESL eredetileg már LAN-ra szánta a Pro League soron következő, tizenkettedik szezonját, de a koronavírus-járvány ezt továbbra sem engedi, így ezen CS:GO esemény is online körülmények között kerül megrendezésre.

Ezt, illetve a versennyel kapcsolatos további információkat egy kora délutáni írásban tárták a nyilvánosság elé. Bejelentésükben azt is megosztották, hogy 2021-ben már mindkét szezonnal LAN-ra tervezgetnek, ráadásul mindkettő esetében Málta lesz a helyszín.

Az ESL Pro League S12 minden főbb régiót lefed, így lesz európai, ázsiai, észak-amerikai, dél-amerikai és óceániai divízió is. Az összdíjazás 750 ezer dollár, ebből 450 ezret az EU, 225 ezret az NA részen szórnak szét, míg a fennmaradó régiók 25-25 ezerrel dolláron osztozkodhatnak.

Júniusban az ESL még LAN-ként tervezgette a versenyt, de megjegyezték, hogy ez csak akkor kivitelezhető, ha a játékosok szabadon, minden komolyabb kritériumtól mentesen tudnak majd utazni. Mivel jelen állapot szerint ez nem kivitelezhető, így marad az online-forgatókönyv. A verseny szeptember elsején startol és egészen október hatodikáig tart.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva