Call of Duty

Itt az első Call of Duty Black Ops: Cold War libabőrözős előzetese!


Íme a Call of Duty Blac Ops: Cold War első kedvcsinálója!

Az Activision hosszas csűrés és csavarás, titkolózás és misztifikálás után tulajdonképpen a semmiből robbantott egy óriásit, és végre hivatalosan is leleplezték az idei Call of Duty-t, ami a találgatásokat és szivárogtatásokat megerősítve egy Cold War alcímű Black Ops epizód lesz.

A leleplező előzetesben játékmenetet nem kapunk, viszont libabőrözős hangulattal adja át a hidegháborút körüllengő folyton feszült légkört, miközben egészen elképesztő módon reflektál a jelenkori valóságra is – és talán ez utóbbi a legijesztőbb az egészben.

A dolog pikantériája, hogy minden, ami a kedvcsinálóban elhangzott valós. Jurij Alekszandrovics Bezmenov a KGB egy magasan kiképzett tisztje volt, egészen a Szovjetúnióból Kanadába való emigrálásáig, ahonnan leginkább szovjet és kommunistaellenes tényfeltáró újságíróként tevékenykedett amerikai illetőségű lapoknak. A Cold War teaserében látott felvétel és annak tartalma pedig teljesen valódi.

A teljes in-game – játékmenet előzetes nem egészen egy hét múlva, augusztus 26-án érkezik majd, addig viszont érdemes figyelni a Warzone eseményeire is, ugyanis a játékmód gyanúsan nem frissült egy ideje, miközben a játékosok egy kilövésre kész rakétát találtak az egyik bunkerben…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva