BoardGame

Milyen játék már az, amit a nagyid ugyanúgy tud élvezni, mint te??


Nos, az Irány a dicsőség! épp ilyen. Élménybeszámolóval felérő játékbemutató.

Még két évvel ezelőtt játszottunk a Társasjátékok Ünnepén az Irány a dicsőséggel – persze akkor még Tales of Glory névre hallgatott –, az esseni újdonságok szobájában. Akkor nagyon megtetszett a társaságnak, de megbeszéltük, hogy még várunk a vásárlással, mert egy ilyen jó játékot biztosan heteken belül kiadnak magyarul – kezdi játékbemutató cikkét tartalompartnerünk, a Tarsasjatekok.com.

Egyébként éppen ezzel a játékkal történt meg a társasjátékos világ egyik, ha nem a legkínosabb félrenyomtatása. A kinyomós kartonokat összekeverték, rosszul nyomták. Ahol kis jelzők voltak, ott négyzetalakban lettek vágva a lapok, ahol meg a térkép elemei lettek volna, ott kis köröket metszettek ki, amivel teljesen használhatatlan lett a játék. A persze elnézést kért, és pótolta az elrontott kartonokat.

Ez persze nem az idei magyar kiadással történt; erről egyébként mi is hírt adtunk, mikor a tavaszi karantén alatt a Gémklub bejelentette, hogy kiadja magyarul. Azóta meg is érkezett a játék a fizikai és a webshopokba, volt bemutatója is a Játsz/Mában, most pedig a Tarsasjatekok.com jól megnézte magának, majd megírta mindenkinek.

Folytatás itt.

 

 

Társasjátékpodcast – A játék nem játék sorozatunk augusztusban nyári szüneten van, itt vannak az első négy adás legfontosabb dumái:

Játék közben megmutatkozik az ember személyisége, elfeledkezik a falról, amit maga köré épített

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva