Gaming

Félelmetesen magas épület ijesztgeti az embereket a Microsoft Flight Simulatorban!


Ausztráliában a szokottnál is bizarrabb dolgok történnek - persze csak a Microsoft Flight Simulatorban!

A Microsoft Flight Simulator kétségtelenül az egyik leggyönyörűbb játék a piacon, ami nemcsak látványban, hanem a szimulátor mögötti technológiában is majdnem olyan magasan kiemelkedik, mint a játékban fellelhető félelmetesen magas, egyészen pontosan 212 emeletes épület.

Az Asobo csapata a Microsoft műholdas Bing térképeit használta az egész világ játékba ültetéséhez, amihez kiegészítésként a teljesen ingyenes közösségi alapú OpenStreetMap adatait is összegyűjtötték. A porszem ez utóbbinál került a gépezetbe, ugyanis az egyik felhasználó egy ausztrál, Melbourne-i épület magasságához véletlenül 212 emeletet írt be, a valós 2 emelet helyett.


Ez eredményezte hát azt a bizarr látványt, amit a játékosok Melbourne fölött repülve láthatnak. Ott ugyanis egy félelmetes és egészen fenyegető óriástorony fogadja őket, amire elméletileg egy kisebb repülővel – és szerencsével/tudással – akár még le is lehet szállni. Ha kíváncsi vagy a játék egyik legbizarrabb látványára, akkor viszont siess, ugyanis a fejlesztők már nagyban dolgoznak a javításon! Íme (videó lentebb!):


Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva