Call of Duty

Nerfelték a Bruent és kijavították az FR 5.56 shotgun kiegészítő bugját is!


Javítottak pár igen kellemetlen hibát, meg persze nerfelték a Bruent is!

Viszonylag gyorsan átalakult a Warzone fegyvermetája az ötödik szezon indulása után, élére pedig a Bruen került, ami hihetetlenül effektívnek bizonyult, ami konkrétan a legjobb AR-ekkel is simán felvette a versenyt újratöltési időben, mobilitásban, de még pontosságban is, sőt! Az Infinity Ward is tisztában van ezzel, így korábban már elárulták, hogy mindenképpen gyengíteni fognak az LMG-n, ez az idő pedig most másodjára is eljött.

Első alkalommal még csak a maximális sebzés távolságán módosítottak, papíron 47 méterről 27-re csökkentették, a gyakorlatban viszont szinte semmilyen formában nem nyilvánult meg. Ezért a legújabb frissítéssel csökkentettek a felsőtestre mért sebzésen, illetve megnövelték a fegyver alap és a 60 golyós tár visszarúgását.

Emellett módosítottak az ISO-n, aminek csökkentették a dobtáras mozgási sebességét, ellenben növeltek az alap ADS mozgási sebességén. A 725 Sawed-Off Barrel shotgunon is változtattak kicsit, aminek megnövelték az ADS idejét, csökkentették a mozgási sebességét és a halálos lövések sebzésének távolságát.

Itt még nem áll meg a sor, ugyanis nemrég egy igen kellemetlen bug ütötte fel a fejét, amitől az FR 5.56-ra szerelhető sörétes bitang nagy távolságokról is egyetlen lövéssel halálos tudott lenni.

Itt van az új OP fegyver, amit biztosan nerfelni fognak

Ezzel a hibával elméletileg már nem fogunk többet találkozni, ezt a fixálást is tartalmazta az update, de ezért legyünk résen, mivel nem most először fordulna elő, hogy egy hiba a javítást követően is fennáll még.

Nem mellesleg kijavították az igen kellemetlen Prison közelében előforduló bugot is, illetve eltávolították a High Alert perkből a VO-t (operátor hang).

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva