Gaming

A Microsoft Flight Simulator bizarr bug-jégfala jól távol tartja a Másokat!


Egyre viccesebb hibákat találnak a Flight Simulatorban!

Játékosok korábban a Microsoft Flight Simulatorban olyan bizarr jelenségre lettek figyelmesek, ami szembemegy az összes fizikaórán tanult anyaggal. Ausztráliában ugyanis egy félelmetesen magas épület bukkant fel, amire természetesen van magyarázat, de attól még nem lesz kevésbé vicces.

Félelmetesen magas épület ijesztgeti az embereket a Microsoft Flight Simulatorban!

A játék megjelenése óta eltelt idővel arányosan egyre több, ennél viccesebb grafikai és fizikai hibák bukkannak fel. Rögtön itt is van a Grönland közelében húzódó óriási, 6000 méteres jégfal, amit a még az Éjjeli Őrség is megirigyelne. Persze a valóságban ez nem létezik, azért jó látni, hogy a játék fejlesztésekor használt AI gondolt a laposföld-hívőkre is, akik szentül meg vannak győződve arról, hogy a Földünket egy ehhez hasonló óriási jégfal veszi körül.

You spawn into Greenland and see this. What do you do? (It’s 20,000 feet tall and 29,000 above sea level) from MicrosoftFlightSim

A laposföld-hívőkön túl ott vannak még a Stonehenge tagadók, akik ha megtudják, hogy a Fligh Simulator számukra tartogat egy easter egget, elérzékenyült mosollyal gazdagított arcukat le sem fogják tudni venni majd erről a képről:

Microsoft Flight Simulator - a bugged version of Stonehenge

Ha azt hiszed itt vége, akkor tévedsz, akadnak még különös anomáliák. A Polygon újságírója egy relaxációs repülés során lett figyelmes arra, ami eddig a valóságban a Temze folyó mellett haladva valamiért mindig elkerülte a figyelmét. Még szerencse, hogy itt van nekünk a Flight Simulator, ami egy újabb, de eddig ismeretlen elméleti fizika és földrajzi konspirációt hivatott alátámasztani.

És végezetül – csak hogy Angliánál maradjuk – feltehetné a kezét az, aki a 2020-as Flight Simulator megjelenése előtt tudta, hogy a Buckingham-palota is csak egy díszlet, és az angol királynő valójában egy három évtizeddel ezelőttről visszamaradt irodaépületben lakik.

A játékban egyébként szinte biztosan ennél jóval több hasonló hiba akad még, ugyanis a játék egy igen nagy részét mesterséges intelligencia segítségével fejlesztették. Ez nem is csoda, hiszen a Microsoft Flight Simulatorban a bolygónk minden egyes szeglete helyet kapott, ami azért valljuk meg, közel sem kis teljesítmény. Ezért is kell hasonlóan viccesen fogadni ezeket a kezdeti hibákat, ugyanis a technológia, ami minderről tehet, de egyáltalán lehetővé teszi, hogy a játék létezzen – bárki bármit is mondjon: egészen forradalmi.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva