Egyéb

135.000 forintért adtak el egyetlen használt jégkrémes pálcikát – naná, hogy Pokémonos!


Remek üzletet hozott össze egy japán Pokémon gyűjtő!

Tudjuk, hogy a hivatásos Pokémon gyűjtők elképesztő összegeket hajlandóak kifizetni azért, hogy valami igazán ritkasággal gyarapítsák a kollekciójukat. Korábban például egy olyan ultra ritka kártya talált gazdára potom 72 millió forintért, amit a játékban egyébként még csak nem is lehet használni.

72 millió forintért adták el a világ legritkább Pokémon kártyáját!

Ha árban nem is, de különösségében mindenképp megközelíti az Illustrator kártya adás-vételét a legutóbbi üzlet, ami során egyetlen használt Pokémon jégkrémes pálcika talált büszke gazdára, mindössze 135.000 forintért. 

A dolog érdekessége, hogy még csak nem is egy régiségről van szó. A limitált jégkrémet Japánban idén július 1-én pakolták ki először a boltokba, méghozzá a legújabb Pokémon mozi promóanyagaként. Az alap csomagban hat egyszerű és olcsó-féle ananász ízesítésű jégkrémek voltak, pakkonként 1000 forintos átlagáron. Ami viszont igazán becsessé teszi őket a gyűjtők számára az az, hogy némelyik pálcikán elhelyezett kóddal egy igazán ritka Mitikus Pokémon kártyát lehet nyerni, amin az új film új pokémonja, Zarude szerepel. – A film premierjét a koronavírus-járvány miatt végül eltolták. –

A történet legviccesebb, egyben legérthetetlenebb része még csak most következik, ugyanis a Zarude kártyát a nyerő pálcikánál is olcsóbban meg lehet venni a gyűjtői portálokról. A jó hír viszont, hogy ezzel az alábbi használt jégkrémes pálcika lett a világ legdrágább használt jégkrémes pálcikája!

POKÉMON Fans are Spending Big Bucks on Used Popsicle Sticks_2
A 135.000 forintos használt jégkrémes pálcika! (Kép: Mercari)

(Forrás: Nerdist)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva