Gaming

Négyen is játszhatjuk majd a Suicide Squad-ot, ami a Batman játékok után játszódik!


A Rocksteady bizony nem könnyíti meg a várakozást...abból pedig lesz bőven!

A DC Fandom eseményén sokak örömére végre bemutatták a Rocksteady legújabb játékát, a Suicide Squad: Kill the Justice League-et. A játékot már hosszú évek óta fejlesztik, és ugyan az elmúlt hetekben egy kisebb szivárgás érte, így is óriási meglepetést okozott az előzetesével.

A bemutatót követően a játék egyik fő kreátora, Sefton Hill árult el pár részletet, ami még inkább fokozza az amúgy sem könnyű és igen hosszúnak ígérkező várakozást.

Megtudhattuk, hogy a Suicide Squad egyazon univerzumban játszódik mint a Batman Arkham széria, amit már csak Arkhamverzként emlegetnek. Ez pedig egyúttal azt jelenti, hogy az előzetesben látott a játékban pedig irányítható karakterként-főszereplőként tetszelgő Harley Quinn bizony ugyanaz a Harley, akit korábban is láthattunk. De ez még mindig nem minden, ugyanis azt is elárulták, hogy négyfős kooperatív módban is végigjátszhatjuk majd az öngyilkos kalandot.

A kooperatív módról sokat még nem tudni, de megijedni nem kell, nem fogják senkire se rákényszeríteni a dolgot. Azok, akik mindenképp egyedül szeretnék végigjátszani bármikor, tetszőlegesen váltogathatnak majd a karakterek között, de sosem kell aggódni, hogy egyedül maradunk, a többieket az AI fogja alakítani. A legtöbben persze már most Harley mellett döntenének, viszont kiemelték, hogy mindenkinek meglesz a saját erőssége, úgy a gyengesége, és mindenkinek egyedi és a másiktól teljesen eltérő fegyverzete és kiegészítői lesznek – ezekből az előzetesben is láthattunk egyet kettőt. 

A előzetesből nagyjából megismerhettük az alapfelütést is, miszerint – vélhetőleg – a Batman: Arkham Knight után járunk, mikor Metropolist megtámadja Brainiac, aki szépen át is vette az Igazság Ligája majd összes tagja teste fölött az irányítást, és a hajdani gonosztevőknek lesz a feladata véget vetni ennek. Tudjuk azt is, hogy a Batman az Arkham Knight  végén a Knightfall protokollal megrendezte saját halálát, így még az is lehet, hogy a történet során őt is viszontláthatjuk majd.

Addig viszont, hogy ez mind kiderüljön sokat kell várnunk, a játék ugyanis a jelenlegi tervek szerint legkorábban 2022-ben jelenik meg, azt is kizárólag az újgenerációs gépekre és PC-re – bár ezt akkor már sokan nem fogják sajnálni. 

(Forrás: PCGamer)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva