Counter Strike

A mousesports megválna az egyik legjobb játékosától? Úgy tűnik, hogy igen!


Úgy néz ki, hogy a kölni leszerepléssel már betelt a pohár.

A mousesports CS:GO csapata zseniálisan zárta 2019-et, hiszen megnyerték a CS:GO Asia Championships, ESL Pro League S10, cs_summit 5 versenyek mindegyikét, továbbá döntőztek az év utolsó eseményének számító EPICENTER-en is.

Az eredményeknek köszönhetően a tavalyi évet a világranglista második pozíciójában zárták és valószínűleg nagy reményekkel várták a következő esztendőt. Nem is panaszkodhattak, hiszen behúzták az ICE Challenge-t és döntőztek az ESL Pro League S11-en, de mindezt egy hatalmas lejtő követte.

A mousesports LAN-on nagyon erősnek számított 2019 végén és 2020 elején, ám a járvány – és az azzal járó online időszak – szinte csak negatív eredményeket hozott számukra. A csapat legutóbb az ESL One: Köln-től búcsúzott idejekorán, miután a NAVI-tól és a MAD Lions-tól is vereséget szenvedtek.

A változást egy új játékos, Bymas igazolásával remélték, de az eredeti, “hatfős keret”-et illető elgondolás valószínűleg dugába dől, hiszen egyes értesülések szerint a csapat meg fog válni woxic-tól.

A csapat aktív felállása másfél éve nem változott, hiszen a mousesports 2019 elején ment át egy nagy cserélődésen, amikor leigazolták a karrigan-frozen-woxic triót.

A 21 éves török játékos a csapat második legjobbja ropz mögött, így az kijelenthető, hogy nem ő a leggyengébb láncszem – már ami a mutatott játékot és a statisztikákat illeti.

A 1pv.fr információi szerint a probléma nem is ebben gyökerezik, hanem woxic attitűdjében, amit úgy néz ki, hogy a csapat mostanra megelégelt. Ha megtörténik a csere, akkor a mousesports felállása a következőre módosulna:

Netherlands Chris “⁠chrisJ⁠ de Jong
Estonia Robin “⁠ropz⁠ Kool
Denmark Finn “⁠karrigan⁠ Andersen
Slovakia David “⁠frozen⁠ Čerňanský
Lithuania Aurimas “⁠Bymas⁠ Pipiras
Denmark Allan “⁠Rejin⁠ Petersen (edző)
Turkey Özgür “⁠woxic⁠ Eker (kispad)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva