Counter Strike

ScreaM egy zseniális videóval zárta le CS:GO karrierjét, benne kilenc esztendő legszebb pillanataival!


Nem véletlen, hogy a videó már több, mint 300 ezer megtekintésnél jár.

Adil “ScreaM” Benrlitom utolsó profi CS:GO mérkőzésére 2019 decemberében került sor, ám végleges visszavonulását csak két héttel ezelőtt jelentette be. A búcsú azonban most vált igazán teljessé, hiszen YouTube csatornájára felkerült egy 14 perces elköszönő videó.

ScreaM 2010-ben került kapcsolatba a CS-vel, akkor még a Source verzióval. A belga játékos többek között megfordult a 3DMAX, az LDLC és az Anexis csapatában is, ám az igazi áttörtést a CS:GO hozta meg.

Az új verzióba valósággal berobbant: ugyan két-három hónapig még kereste az útját, de 2013 januárjában felfigyelt rá a VeryGames, amely később az egyik legerősebb csapattá vált.

A francia alakulat a NiP legnagyobb riválisa lett, az első Major-ön elődöntőig jutottak, ScreaM-et pedig az esztendő hetedik legjobb játékosának választották.

A HLTV top20-as szereplés aztán 2016-ban is összejött, ekkor kilencedik lett, immáron a G2 Esports színeiben. Időközben megfordult a Titan-nél és az Epsilon-nál is, de tagja volt az első nemzetközi sztárcsapatnak, a Kinguin-nek is.

A G2 Esports 2017 elején vált meg tőle, ekkor az Envy-hez került, ahol közel másfél évet töltött el. Innentől kezdve már egyre kevésbé jöttek az eredmények, nem nagyon találta a helyét és a régi formáját sem.

A 2018-as és ’19-es év már sok-sok kihagyással és gyengébb próbálkozásokkal telt, így végül a CS:GO-tól való visszavonulás mellett döntött. Jelenleg – négy brit játékos mellett – a Valorant élmezőnyébe tartozó Team Liquid csapatát erősíti.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva