Gaming

Érkezik az igazán hiánypótló Pápa szimulátor Steamre!


Hihetetlen, hogy a témában most születik először játék, pedig milyen rég vágytunk rá!

Volt idő, mikor az őrültebbnél őrültebb ötleteken alapuló szimulátorok egymást túllicitálva akartak gépünkre telepedni, mostanra viszont olyannyira elcsépelt poén lett, hogy már csak legyinteni tudunk egy-egy hasonló játék hírének hallatán. Bizony nem túl jó sorra elsütni ugyanazt a viccet, de erről bizonyára nem értesült az a csapat, akik pár évvel és egy Jézus szimulátorral (van ilyen) megkésve rukkoltak elő a Pápa szimulátor roppant egyedi ötletével.

Pedig a játék véresen komoly. Egy újonnan megválasztott pápával kell rendet vágnunk a világon, és hogy vitathatatlan legyen a szimulátor mélysége extra stratégiai löketet is kapott a játék során meghozható döntésekkel.

Na-na! Azért ne olyan hevesen azzal a röhögőgörccsel, ne tégy úgy, mintha még nem játszottál volna el a gondolattal, hogy milyen lehet a világ egyik leghatalmasabb vallási vezetőjének bőrébe bújva kisgyerekeket megáldani, integetni a rejtélyes oknál fogva fagypont alatti karanténba zártaknak, vagy politikusoknak hadügyi tanácsokat adni. Ebben a realisztikus pápa szimulációban minderre lehetőséged támad, szóval azonnal lépj be a Steam profilodba, és abban a pillanatban add hozzá a kívánságlistádhoz, nehogy a végén úgy úgy maradj le róla, mint az összes többi, óriási sikereket elért nagynevű szimulátorról.

Azt viszont nehezen lehetne megmondani, hogy az ilyenfajta vallási témájú játékok mégis milyen célcsoportnak készülnek. Két Fortnite meccs közé még csak-csak befér, de egy Hellblade, egy Okami, vagy egy ABZÜ mellett – amik vallással mélyen átitatott, de kiemelkedő minőséget képviselő játékok – irtó nevetségesen fest mind a Jézus, mind a Pápa szimulátor.

De hogy alternatívát is kínáljak ugyanettől a kis kiadótól, akkor számtalan fokkal jobb vétel lehet a Pap szimulátor, aminek már az előzetesén garantáltan megfekszel, hát még magán a játékon! Instant buy!

Ha a FIFA 20-tól fájt a fejed, akkor a 21-re is készítsd a tablettákat! | FIFA 21 bétateszt

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva