Egyéb

Így készült a Netflix történetének egyik leglátványosabb VFX jelenete!


Ha lenne egy szer, amitől öt percig szupererőt kapsz, de nem választhatod meg mit, bevennéd?

Azt azért nem mondhatjuk, hogy a Deadpool előtt ne lettek volna kifejezetten felnőtteket célzó szuperhős filmek, viszont bizonyosan az őrült zsoldosnak köszönhetjük, hogy mára már jóval többen mernek hasonlók mögé beállni, esetleg merészebbeket is alkotni a kategóriában. Mielőtt viszont belevethetnénk magunkat a The Boys második évadába, érdemes lehet ránéznünk a Netflixen augusztus 14-én debütált Project Power: A por ereje című filmre, ami ha nem is lett kiemelkedő, azért akadnak benne egészen remek jelenetek.

A film nem találja fel a spanyolviaszt, az alapfelütés pedig a The Boys és a Limitless szerelemgyereke is lehetne. Adott egy új drog, ami öt percig teljesen véletlenszerű szupererőt ad a használójának, de persze jár is vele egy random mellékhatás. Egy exkatona (Jamie Foxx) és egy önfejő rendőr (Joseph Gordon-Lewitt) a csodaszer eredetének nyomába szegődnek, ami persze nem egy tündérmese, és még össze is állnak a végére. The End.

Az egyik legemlékezetesebb jelenet, mikor a Machine Gun Kelly által alakított Newt beveszi ezt a drogot, amitől tulajdonképpen ő lesz a Fáklya. Persze nem úgy mint a Fantasztikus Négyesben, ebben a filmben jóval naturalisztikusabban mutatják be, mi történik az emberi bőrrel-testtel, ha az spontán lángra kap. A szóban forgó jelenet igen intenzívre és látványosra sikerült, ami egyben a film egyik legjobbja is lett, nem csoda, hogy a VFX-es csapat talán erre a legbüszkébb. Most egy rövid videóban maga Ivan Moran, a vizuális effektekért felelős csapat vezetője meséli el, miként álmodták a képernyőkre a színész öngyulladását, ami bizony nem volt egy fáklyásmenet.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva