Gaming

“Zsíros deszkások, szevasztok!” – Nemsokára begurul a felújított Tony Hawk’s Pro Skater!


Pár nap múlva jön az eddigi legszebb Tony Hawk játék.

Még május derekán írtunk nektek először arról, hogy soha nem látott formában tér vissza a Tony Hawk’s Pro Skater első két része, amivel az Activision – a Crash Bandicoot, a Spyro és a Call of Duty Modern Warfare 2 után – újra kedvez a klasszikus játékok szerelmeseinek. Ehhez már tényleg csak pár napot kell aludni, hiszen szeptember 4-én jön a felújított verzió PC-re, PlayStation 4-re és XBOX ONE-ra.

Minden idők legnépszerűbb gördeszkás játéka immáron online multiplayerrel és közösségi pályaszerkesztővel felvértezve fog visszatérni közénk, ráadásul osztott képernyőn és akár 4K felbontásban is élvezhetjük majd a legdurvább trükköket. Mindezek mellett sok régi visszatérőnek is örülhetünk, hiszen újra beköszönnek a klasszikus részek deszkásai és az eredeti soundtrack is megszólal majd a felújított változatban.

Látvány terén sokkal részletesebb textúrákat és impozánsabb effekteket fogunk kapni, valamint a készítők ígérete szerint a bevilágítás is ott lesz a szeren. Annak különösen örülünk, hogy akár ismerős játékossal is együtt gurulhatunk majd az ikonikus helyszíneken, ha éppen nem azzal leszünk elfoglalva, hogy valahogy a világranglista élére törjünk. Az pedig már tényleg csak hab lesz a tortán, hogy Jack Black játszható karakter lesz a szeptember elején debütáló játékban.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva