Counter Strike

Smooya újra köztünk: a brit játékos a c0ntact-nál talált új otthonra!


Fél év után térhet vissza a profi játékhoz.

A c0ntact Gaming nevű amerikai szervezet CS:GO csapata két játékosát is lecseréli, miután a szerb emi-től és a bolgár SHiPZ-től is megváltak. Helyettük smooya és Spinx érkeznek, ám egyelőre csak próbaidőn – derült ki a DBLTAP jelentéséből, amit aztán később smooya is megerősített egy tweetben.

Smooya márciusban került ki a Chaos csapatából, miután a koronavírus-járvány miatt nem tudott P-1-es vízumot szerezni, hogy a tengerentúlon csatlakozhasson amerikai csapattársaihoz.

A brit játékosra rendesen rájárt a rúd, hiszen két hónappal később – Snappi-vel közösen – a mongol TIGER-hez csatlakozott volna, ám a szervezet az utolsó pillanatban kibekkelt, miután akkori csapata elverte a TYLOO-t, ezzel megnyerve az ESL One: Road to Asia-t és megtartva a bizalmat a vezetőknél.

Viszont ami késik, nem múlik: a c0ntact meglátta benne a lehetőséget, s a csapatnál lehetősége lesz azzal a Snappi-vel is játszania, akivel végül a mongóliai kaland nem jött össze. Smooya – a finn ottoNd mögött – második számú AWP-sként segíti majd a csapatot.

A brit játékos mellett csatlakozik még a 19 éves izraeli Spinx, aki profi szinten még kevésbé hallattott magáról. Legutóbb a Tikitakan-nál fordult meg a Nine to Five második állomásán, ahol 1.17-es összesített ratingig jutott olyan csapatok ellen, mint a Syman, az Illuminar és az ALTERNATE aTTaX.

A c0ntact felállása a következőre módosul:

Lithuania Rokas “⁠EspiranTo⁠ Milasauskas
Finland Otto “⁠ottoNd⁠ Sihvo
Denmark Marco “⁠Snappi⁠ Pfeiffer
United Kingdom Owen “⁠smooya⁠ Butterfield (próbaidő)
Israel Lotan “⁠Spinx⁠ Giladi (próbaidő)
Ireland Neil “⁠NeiL_M⁠ Murphy (vezetőedző)
Sweden Daniel “⁠djL⁠ Narancic (edző)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva