Gaming

DeadFox szerint a Valorant még nem áll készen arra, hogy komoly e-sport lehessen!


Szinte mindenben igazat tudunk adni neki.

Mi is többször megénekeltük már nektek, hogy úgy érezzük, hogy a Valorant teljes verzióját túlságosan gyorsan adta ki a Riot a hatalmas rajongói nyomás miatt és még mindig vannak olyan gyerekbetegségei, amikre jó lenne minél hamarabb gyógyírt találni. Így van ezzel a volt CSGO profi, Böröcz ‘DeadFox‘ Bence is, aki rendhagyó módon egy hosszabb postban mesélt a játékról, a Valoranthoz való hozzáállásáról és az itthoni, valamint a külföldi csapatokról.

Facebook oldalára kirakott bejegyzésében kifejti, hogy ugyan 3 teljes hónapot szánt arra, hogy a Valorantot alaposan feltérképezze, de ezek alapján úgy érzi, hogy a játék még egyáltalán nincs olyan állapotban, hogy komolyan vehető e-sport lehessen. Emellett kitért arra is, hogy jelenleg szerinte komplexebb taktikázós körök nélkül, csupán erős egyéni teljesítménnyel lehet az európai nagy csapatok közé bejutni, akikből egyelőre nincs is olyan sok, mint mondjuk Amerikában.

Hosszúra nyúlt postjában azt is végigveszi, hogy milyen felállású alakulatokban fordult meg idáig, amik kapcsán érdekes, hogy a need more DM is megkereste őt, de ezt az ajánlatot inkább nem fogadta el, mivel korábban már megtapasztalta, hogy magyar csapattal csak bizonyos szintig lehet eljutni. Ennek ellenére reméljük, hogy előbb vagy utóbb újra fogjuk látni profi szinten játszani akár Counter-Strikeban, akár Valorantban, vagy valami teljesen más FPS-játékban.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva