Call of Duty

Percre pontosan ekkor mutatják be az új Call of Duty-t, ami egyszerre debütálhat az új konzolokkal!


Ha nem akarsz lemaradni az eseményről, akkor holnap este mindenképp legyél ott Verdanskban!

A mai nap kezdetét veszi az ötödik szezon második fázisa, a Season 5 Reloaded, ami számos újdonságot ad hozzá a játékhoz. De nem csak ez miatt izgulhatunk, ugyanis augusztus 26-án, egészen konkrétan holnap, mozgás közben is láthatjuk a legújabb Call of Duty-t, a hidegháborós érába kalauzoló Black Ops: Cold War-t, és bizony már azt is tudni, hogy pontosan mikor kell majd résen lennünk, illetve mikor jelenhet meg.

Brutális mennyiségű új tartalom – jól kezdődik a szezon második fele! | Season 5 Reloaded!

Ha nem akarsz lemaradni az élő leleplezésről, akkor az Activision azt tanácsolja, hogy tekintetünket pontban szerda este 19:00-kor fordítsuk Verdanskra. Mivel azt nem árulták el, hogy a Warzone mely részén lesz érdemes pislognunk arra következtetünk, hogy valami óriási és kirobbanó fog történni!

A nagy érdeklődésre viszont érdemes lesz előre felkészülni, ugyanis elképzelhető, hogy ezt a szerverek helyett neked kell megtenned. Ajánlott hát valami idevágó streamet is beraknod a háttérbe, nehogy amiatt maradj le, hogy épp megszakad a kapcsolat.

Igen ám, mára viszont már azt is tudni vélik az adatbányászok, hogy az új CoD november 13-án fog megjelenni, az újgenerációs konzolokkal kézen fogva, azokkal szinte egy időben. Ez sokaknak akár rossz ómen is lehet, ugyanis legutóbb ilyen 2013-ban történt a Ghosts alcímű epizóddal, ami szintén hasonlóképp: hányattatott fejlesztés után, generációváltás közepette érkezett. Nem is sikerült valami jól, sőt, az Infinite Warfare után a második legutáltabb felvonása lett a Call of Duty sorozatnak.

Hozzátették, hogy a Cold War többjátékos módját szeptember 9-én mutatják meg a nagyközönségnek – ezzel kapcsolatban viszont bizakodók lehetünk, a játék ezen részét profi esportolók segítségével fejlesztették.

Mindez az jelenti, hogy a Warzone novemberben lesz átvezetve az új epizódba, ami új pályát, régi-új fegyvereket és számos egyéb újdonságot fog hozni. Hogy a Modern Warfare sorsa ezek után mi lesz, azt nem tudni, ugyanis az utóbbi idők CoD-jai között is kiemelkedően népszerű lett, így könnyen lehet, hogy a szeptember végén – október elején rajtoló hatodik szezon nem az utolsó lesz.

Egy igazi szörnyeteg ez a házilag összerakott Cyberquad! | Íme a DIY Tesla quad!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva