Call of Duty

Az új frissítés óriási gazdagságot hozott a Superstore-ba! | Ettől a bugtól Mészáros Lőrinccé válsz!


Egy hiba miatt mi lehetünk a Warzone legkitömöttebb operátora!

A Season 5 Reloaded frissítés után szinte minden cikket úgy kezdtem, hogy “az új frissítés számos újdonságot hozott a játékba”, viszont csak idő kérdése volt, hogy mikor fogok tudni beszámolni az ezzel érkező Warzone bugokról. Nos, úgy tűnik felbukkant az első, és hiába, hogy teljesen unbalanszolja a meccsket, bizonyosan a játékosok egyik kedvencévé válik majd.

Az új bug miatt ugyanis egyre másra számolnak be (köztük a Metabro Call of Duty csoportjában is) arról, hogy a Superstore-ban pillanatok alatt irreálisan meg lehet gazdagodni, köszönhetően az óriási halmokban álló megnövekedett értékű pénzkötegeknek.

NEW UPDATE MONEY BUG? Left with 140K from super lol from CODWarzone

Kép: Kočmárik Norbert – Facebook

Az Infinity Ward Trello oldalán egyelőre nincs listázva a hiba, de mivel a semmiből bukkant fel ezért gyanítható, hogy egy jövőben érkező LTM beállítása lehet a ludas, és ha valóban ez a probléma, azt viszonylag könnyedén javíthatják. Ellenkező esetben csak remélni tudjuk, hogy gyorsak lesznek, mivel a bug a Superstore elözönlését fogja eredményezni, de ami nagyobb baj, hogy az onnan kikerült játékosok/csapatok óriási gazdagságra tehetnek szert általa, amivel a többi játékossal szemben előnybe kerülnek, még ha nem is túlzottan óriásival.

Ezt a bugot Mészáros Lőrinc is lájkolná!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva