Call of Duty

Berobbant a Cold War előzetese, amiben láthattuk az új Warzone pályát is!


Végre láthatjuk a Call of Duty Black Ops: Cold War-t!

Az Activision ahogyan mondta, úgy ma végre leleplezte az idei Call of Duty-t, amiről már hosszú-hosszú hónapok óta pletykáltak a szivárogtatók. A berobbanó előzetes pedig tulajdonképpen megerősített szinte mindent, amit előzetesen megtudtunk a játékról, ami valóban a hidegháborús időszakba nyúl vissza, a történet során tényleg ellátogatunk Vietnámba is, de a jósolt megjelenési dátum és a többjátékos mód bemutatója is stimmel.

Sőt, az előzetes végén megmutatták nekünk a Warzone-ba hamarosan érkező újdonságokat – új járművek, helikopter+minigun -, illetve az új térképét, ami most már egészen biztosan Uzikstan lesz. – Erről még többet szeptember 9-én fogunk megtudni. –

Megtudtuk továbbá azt is, hogy azok, akik előrendelik a játékot részt vehetnek a nyílt bétateszten is, ami PlayStation 4 konzolokon hamarabb fog élesedni, mint bármelyik konkurens platformon, továbbá ajándékot is kapnak Woods operátor bundle képében. Az előzetesben látott gameplay anyag 100%-ban PlayStation 5-ről lett felvéve!

A Call of Duty Black Ops: Cold War tehát november 13-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, később pedig – egyelőre tisztázatlan módon – PS5-re és Xbox Series X-re.

Rövidke vélemény: az bemutatót övező marketingkampány és a Warzone-ban való felvezetése kicsit túlzónak tűnik így elsőre. Ettől persze még lehet jó a játék, csupán azt gondolom, hogy az előzetes alapján nagyobb volt a füstje, mint amit végül kaptunk előzetes gyanánt. Lehet én vagyok kicsit vészkárogó, vagy a Modern Warfare tette magasra a lécet, esetleg az a rengeteg szivárgás rontott rajta, nem tudom, de egyelőre a Warzone újdonságain kívül nagyon nem csigázott fel, amit láttam.

Nektek mi a véleményetek, így a rövidke előzetes alapján?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva