Counter Strike

Egyre mélyebben a MIBR, most éppen a 64. helyezett Wisla Krakow fogott ki rajtuk!


A Made in Brazil már egyre inkább csak árnyéka régi önmagának.

Sem a nagyobb, sem a kisebb versenyeken nem találja a helyét a Made in Brazil, amely sorra elsőként búcsúzik az egyes tornáktól. Júniust a cs_summit 6 NA-val zárták, ahol pályát sem nyerve, két vereséggel kiestek. Ezt egy közel két hónapos szünet követte, de úgy néz ki, hogy nem sikerült összekapniuk magukat.

Mint sok más csapat, a MIBR is az ESL One: Köln-ön tért vissza a CS:GO versenyekhez, ám a brazilok számára ez nem sikerült a legfényesebben. Előbb a G2-tól, majd a FaZe-től is kikaptak, így a 13-16. helyen búcsúztak a tornától.

A következő megmérettetés könnyebbnek ígérkezett, hiszen a Nine to Five harmadik állomására meghívottként mentek, és csak a negyeddöntőben kellett bekapcsolódniuk. A húszcsapatos mezőnyben a MIBR volt a legmagasabban rangsorolt, de ez mit sem számított, ugyanis a 64. helyezett Wisla Krakow map-hátrányból is legyűrte FalleN-éket.

Made in Brazil @ DreamHack Open Anaheim 2020

Pedig a lengyelek választását még behúzták (Mirage 16:11), de ezt követően a saját mapjukat (Train 13:16), illetve a decider pályát (Inferno 9:16) is elbukták, így egy meccset követően távozták a Relog Media által szervezett versenytől.

Egyébként a brazilok éppen Európában bootcampelnek és úgy gondolták, hogy a gyakorlás mellett nem lenne rossz egy-két hivatalos meccset is játszani, ha már a kölni (online) versenyről hamar kizúgtak. Sajnos itt sem húzták sokáig.

Az újabb kudarcot követően valószínűleg nem a legjobb a morál, de gyorsan össze kell kapniuk magukat, ha nem akarnak újabb csalódásokat, hiszen csütörtöktől részt vesznek a Eden Arena Malta Vibes utolsó előtti, kilencedik állomásán.

A 40 ezer dolláros verseny GSL csoportkörrel érkezik, FalleN és csapata a C-csoportban, három CIS-régiós alakulat (forZe, Gambit Youngsters, HellRaisers) mellett foglal helyet. A torna után a MIBR visszatér Észak-Amerikába, így bizonyára szeretnének egy szép eredményt az európai kaland végére.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva