Call of Duty

Így tudod megszerezni az új FINN LMG-t akár öt perc alatt!


Nem a legszórakoztatóbb, de a leghatékonyabb módja a FINN LMG megszerzésére!

Tegnap hivatalosan is átléptük az ötödik szezon első és második felét elválasztó képzeletbeli vonalat, és kezdetét vette a Season 5 Reloaded. A frissítés számos újdonsággal szolgált az ingyenes Warzone és a Modern Warfare játékosok számára egyaránt, de ezek közül is a legtöbbeket a legújabb FINN LMG mozgatja, amit szokásosan challenge teljesítésével oldhatunk fel, vagy a könnyebbik utat választva a Storeból egy bundle részeként meg is vásárolhatjuk.

Brutális mennyiségű új tartalom – jól kezdődik a szezon második fele! | Season 5 Reloaded!

Azok, akik az előbbit választják akár több órát is elbíbelődhetnek mire hozzájutnak a fegyverhez – így persze édesebb lesz halomra lőni vele az ellent -, ugyanis ahhoz, hogy a miénk legyen, egy tetszőlegesen választott LMG-vel kell 7 különböző meccsen egyetlen melee/leütésés killt szükséges szereznünk. Persze nem tartozik a legnehezebben teljesíthető challengek közé, így is sok idő mehet el vele, ezért ‘loochytv’ tippje kifejezetten hasznos lehet, ha ezt az időt a lehető legminimálisabbra szeretnénk redukálni, ami lehetőleg az 5 perchez tendáljon.

A tippje szerint végy egy tetszőleges LMG-t, lehetőleg olyat, aminek alapból is magas a mobilitása, ezt pedig kiegészítőkkel tornázd a legjobb értékre, amire csak lehet. Egy slotot azért hagyj meg a Breacher Device-nak (Muzzle) és ha van rá mód és lehetőséged rakd is fel rá, ezzel ugyanis egyetlen jól mért ütés is halálos lesz. Ezután indítsd a meccset és rohangálj mint egy csirke fel s alá addig, míg killt nem szerzel így, aztán lépj ki és indíts egy újat. Ugyan nem a legszórakoztatóbb, de bizonyára a leghatékonyabb módszer a FINN megszerzésére.

@loochytvFastest way to unlock the FINN! ##codtok ##warzonetok ##codzone ##warzonetips ##codtips ##warzoneclass ##fazeloochy ##faze5challenge ##faze5 ##modernwarfare

♬ original sound – loochytv

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva