BoardGame

Vasárnap nyereményeső a nyárzáró Mit Játsszunk?-pikniken a Margitszigeten


A második alkalommal megrendezett társasjátékos örömünnepet rendes eső egészen biztosan nem fogja megzavarni.

Az előrejelzések szerint jövő hétfőn, szinte tökéletes pontossággal igazodva a naptárhoz tör ránk az ősz, állítólag mintegy tíz fokkal hűvösebb hőmérsékletet hozva magával. De a hétvégére, a Mit Játsszunk? második társasjátékos piknikjén minden előrejelzés szerint csodálatos verőfény ragyogja be majd a Margitszigetet.

A délután 2-kor kezdődő programra szinte a hazai társasjátékos piac szinte összes szereplője ajánlott föl nyereményt. Ezeket melyeket a piknik résztvevői által bedobott név szerinti cetlik közül sorsolnak majd ki (de persze mindenki csak egyet dobhat majd be) fél 6-tól.

Ezenkívül persze mindenki a fűben, pontosabban inkább pokrócokon ülve fog társasozni, lesz “kerekpokróc-beszélgetés” a legnagyobb magyar társasjátékos vlogot készítő Győri-Nádai Rékával és a már említett Győri Zoltánnal.

Az esemény gyülekezője háromnegyed 2-re van meghirdetve a margitszigeti Parkmozi buszmegállónál lévő Hármas Büfénél. Aki menne, regisztráljon azért, mert a maximum létszám ezen a rendezvényen is 500 fő.

 

 

Ezek a legjobb társasok most a magyar zsenik szerint

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva