Call of Duty

Ez lesz a Warzone sorsa a Cold War megjelenése után!


Egy percig se félj, szinte minden marad a régiben!

Augusztus 26-án este végre bemutatták a legújabb Call of Duty epizódot, a Black Ops: Cold War-t, ami tulajdonképpen az összes korábban kiszivárgott információt megerősítette. Sokak számára viszont még mindig kérdőjeles a Warzone sorsa, annak ellenére sem, hogy az Acitivision egyébként hónapok óta teljesen nyílegyenes kommunikációt folytatott a játékmód jövőjével kapcsolatban.

Berobbant a Cold War előzetese, amiben láthattuk az új Warzone pályát is!

A legújabb előzetes talán kellő meggyőzőerővel szolgálhatott a bizonytalanok számára, aminek végén egy kisebb részletet is láthattunk a Warzone-ba érkező új pályáról – Urzikstanról – és az azzal érkező újdonságokról, emellett azok, akik előrendelik a Cold War-t bónusz Woods kozmetikai operátor bundle-t kapnak ajándékba. Azt sem árt elfelejteni, hogy jelenleg a CoD battle royale módja a legjátszottabb része a játéknak, ami ingyenes voltából adódóan remek marketing felületként szolgálhat az újabb játékosok berántására a fizetős tartalmakra – ezt igazából az Activision vezetői is megerősítették, akik elárulták azt is, hogy a Warzone hatására mérhetően megugrottak a Modern Warfare eladásai is.

Ugyancsak nem árt elfelejteni azt sem, hogy a Cold War bemutatójára már régóta ajzották a játékosokat a Verdaskban található apró intel küldetésekkel, sőt, az új felvonást is itt mutatták be legelőször, ami szintén megerősíteni hivatott a Warzone sorsát.

Mindezek tetejébe többször hangoztatták, hogy a Warzone kezét nem szeretnék elengedni, és mivel az idei CoD is ugyanazzal a motorral készül, semmi nem állja útját annak, hogy simán csak beintegrálják abba. Ezt is fogják tenni, így a november 13-i megjelenéssel egy időben a Warzone kliense egyesül a Cold War-éval, ami így lép majd a Modern Warfare helyére. Persze a menüben lehetnek és biztosan lesznek is változtatások, illetve jönnek majd új játékmódok is (pl. Warzone Zombi mód), de ami a tényleges játékot illeti, nagyobb változtatásokra nem érdemes számítani.

Nem kell hát aggódni, minden a szokott medrében fog tovább folydogálni, a crossplay-nek hála pedig ismét egymásnak lesznek engedve a különböző platformok játékosai. Hogy ez az eggyel előbbi generációt miként fogja érinteni, (tehát a PS4/Xbox One és a PS4/Xbox Series X egy lobby lesz-e) egyelőre még nem tisztázott, az elején viszont biztosan csak grafikai különbségek lesznek – amilyenek egyébként most is vannak a PC-s és konzolos játékosok között -, olyan plusz funkciók, amik csak az újgenerációsak számára lesznek elérhetőek még nem lesznek. 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva