Valorant

Kezdő Valorant tippek: így használd másképp a képességeket!


Omen füst, Sage fal, Sova nyíl. Nem csak arra hasznosak, amire gondolnád.

Új játékos vagy, ismeretlen az FPS terep, netán csak nehezen megy a fejlődés? Számos olyan cikk született már az oldalon, amelyben a kezdőknek próbáltunk segíteni, így most igyekeztem ezek közül néhányat összeszedni.

A fentiekhez hasonló további kérdésekre is könnyen választ kaphatsz, ha szétnézel a weboldal Valorant kategóriájában, de jó szívvel tudjuk ajánlani a Metabro saját Youtube-csatornáját is. Utóbbi helyen korábban már szó volt a kommunikációról, most pedig igyekeztünk további hasznos tippekkel szolgálni.

Legújabb videónkban elsősorban azt próbáltuk bemutatni, hogy egyes ügynökök képességei mi mindenre lehetnek hasznosak. Egy füst vagy egy fal legtöbbször abban segít, hogy időt nyerj és kiszorítsd az ellenfelet, de még sok más, egymástól eltérő jellegű szituációban tudnak segíteni.

Ez természetesen nemcsak Omen-re és Sage-re igaz: azt javasoljuk, hogy próbálj meg mindig másképp (is) gondolni egy-egy képességre. Például a Raze-féle Blast Pack tud sebezni, falat törni, arrébb lökni, segít az ugrásban, az előrerepülésben, vagy akár magad és társaid boostolásában.

A videóban szó esik még a képességek összehangolásáról (legyen szó akár a sajátjaidról, akár több ügynökéről együttesen), a megfelelő célkereszt fontosságáról, illetve a kommunikáció szükségességéről is.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva